Muğlaspor Ankara’dan mutlu döndü

​​​​​​​Ankaragücü:1 Muğlaspor:4

Muğlaspor Ankara’dan mutlu döndü
  • 25 November 2020, Wednesday 14:04

Türkiye Ziraat Kupası’nda Ankara’da Süper Lig Takımlarından Ankaragücü ile karşılaşan ilimiz temsilcisi Muğlaspor, normal sonucu 1-1 biten kupa maçında penaltılarla rakibini geçerek adını bir üst tura yazdırdı.

Teknik Direktörlüğünü Egemen Urhan’ın yaptığı Muğlaspor, Ziraat Kupası eleme maçında Ankara’da Ankaragücü karşısında ilk yarıyı 1-0 mağlup kapatmasına rağmen maçın 79’dakikasında Burak Yılmaz’ın attığı golle 1-1 lik eşitliği sağladı.

Maçın uzatma dakikaları da aynı skorla geçilince turu geçen takım penaltılarla belirlendi ve penaltı atışlarında Muğlaspor Ömer Faruk Canbirdi, Polat Ertekin ve Emre Yıldırım’ın attığı gollerle rakibi Ankaragücü’nü kupanın dışına iterek bir üst tura adını yazdırdı.

Galibiyet Kaptan’a armağan edildi

Ziraat Kupası 4. Tur eleme maçında Süper Lig takımlarından Ankaragücü ile oynayan ve rakibini 4-1 yenen ilimiz temsilcisi Muğlaspor’un Teknik Sorumlusu Egemen Urhan, sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamada, “Elde ettiğimiz bu güzel galibiyeti Muğlaspor’umuzun lisanslı ilk sporcularından biri olan takım kaptanımız İhsan Özgen’in ruhuna armağan ediyoruz” dedi.

“Geçtiğimiz günler içersinde Covit 19 hastalığından hayatını kaybeden 80 yaşındaki Muğlaspor’un ilk lisanslı sporcularından ve takım kaptanlarından İhsan Özgen abimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz” diyen Teknik Sorumlu Egemen Urhan, Muğlaspor Camiasına ve İhsan Özgen Abimizin yakınlarına başsağlığı dileklerini ilettiğini söyledi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık