Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğlaspor Dijital Platformda

​​​​​​​İlimizin güzide spor kulüplerinden biri olan Muğlaspor 2020-2021 spor sezonunda dijital platformda, ülkemizin önemli spor kulüplerinin yer aldığı Türkiye E Spor Federasyonu destekli futbol liginde mücadele etmeye başlıyor.

Muğlaspor Dijital Platformda

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Hummel Spor Mağazasının Milas Temsilciliği tarafından desteklenen Muğlaspor yeşil sahalardan sonra gücünü sanal platformda da gösterecek.

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan Covit 19 salgın hastalığı nedeniyle futbol kulüpleri sanal ortamda video oyunlarıyla birbirleriyle lig maçları yaparak futbolseverlerin futbol özlemini gidermeye başladılar.

Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Antalyaspor, Çaykurspor Rizespor,  Gençlerbirliği, Kayserispor, Ankaragücü, İstanbulspor, Kocaelispor, Sakaryaspor, Samsunspor, Giresunspor, Hatayspor ve Erzurumspor gibi futbol kulüplerinin de içinde bulunduğu TEFL Liginde önümüzdeki sezon mücadele edecek olan Muğlaspor ilerleyen süreçte futbolun yanı sıra Basketbol, LOL, PUBG, CS GO ve Rocket Leauge gibi oyunların ligleri için de mücadele etmeye başlayacak.

Milas Hummel İşletmecisi Mesut Atçı konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yaparak, “ilimizin başarılı spor kulüplerinden biri olan Muğlaspor’u desteklediğimiz dijital spor platformunda yeni sezondan itibaren görmeye başlıyoruz” dedi.

Hummel Milas İşletmecisi Mesut Atçı, spora gönül vermiş herkesin Muğlaspor’u Muğlasporespor İnstagram hesabından ve Youtube üzerinden takip etmesini isteyerek Muğlaspor’un sanal âlemdeki mücadelesine destek verilmesini beklediğini söyledi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis