Muğlaspor Isparta’da, B.B.Bodrumspor Aydın’da …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Muğlaspor Isparta’da, B.B.Bodrumspor Aydın’da …

Muğla’da oynanan U17 Play Off karşılaşmalarında ilk iki sırayı alan ilimiz temsilcileri Muğlaspor ve B.B.Bodrum Futbol Takımlarının Türkiye Şampiyonasında mücadele edecekleri yerler belli oldu.

Muğla şampiyonu Muğlaspor U17 Takımı Isparta, Muğla İkincisi B.B. Bodrumspor U17 Futbol Takımı ise Aydın grubunda rakipleriyle karşılaşacaklar.

2016 - 2017 Muğla Süper Amatör Küme Futbol Liginde ilçemiz takımı Yeni Milasspor’u çalıştıran antrenör Güray Ceylan’ın öğrencileri olan Muğlaspor U17 Takımı Isparta grubunda Manisa, Aydın, Antalya, Burdur ve Afyon’dan gelen U17 takımlarının üçüyle ilk etapta mücadele ederken, antrenörlüğünü Tayfun Kıran’ın yaptığı B.B. Bodrumspor U17 Takımı’da Aydın’da İzmir’in 2 takımı, Manisa, Denizli ve Uşak takımlarından üç tanesi ile ilk etap grup maçları oynayacak.

7 - 10 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan birinci etap grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan Muğlaspor ve B.B. Bodrumspor’a başarılar diliyoruz.

 

B.B. Bodrumspor U14 Futbol Takımı Türkiye Üçüncüsü oldu

Muğla U14 Liginde şampiyon olup Muğla’yı Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkını kazanan ve geçtiğimiz hafta sonu Türkiye Şampiyonası Play Off maçları sonrasında zorlu rakipleriyle oynadığı tüm maçları kazanan B.B. Bodrumspor U14 Futbol Takımı Türkiye Üçüncüsü olarak Bodrum’a döndü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık