Muğlaspor’da Yeni Başkan Erol Kapiz

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Muğlaspor’da Yeni Başkan Erol Kapiz

26 Mayıs Cumartesi günü Muğla Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılan Muğlaspor Kongresi sonrasında Muğlaspor’da görev deşikliği oldu.

2015-2018 Spor sezonlarında Muğlaspor Kulüp Başkanlığını üstlenen Haluk Beyimoğlu ve yönetim ekibi’nin yerine Muğlaspor’a Erol Kapiz ve yönetimi geldi.

Muğlaspor Yeni Yönetimi

Kulüp Başkanı Erol Kapiz. Yönetim Kurulu Üyeleri: Salih Tozlu, Mustafa Kazım Karalezli, RaşitBiter, Ali Özden Gürbüz, Mehtap Şeniz Çahan, Mehmet Güven, Gültekin Akça, Abdurrahman Uçar, Mehmet Alpez, Hakan İnan, Şahan Kırkan, Ali Rıza Boyacı, M.S Taşkın Yılmaz, Cavit Demircioğlu, Hüseyin Nizamoğlu, Merve Başak Çağıl.

Camia Sahipsiz Bırakıldı

Muğlaspor’da 3 yıl görev yapan Başkan Beyimoğlu, yeni yönetim ve başkanlık için adaylığını, ‘Muğlaspor camiası sahipsiz bırakıldı’ duygu ve düşüncesi ile koymadı.

Muğlaspor Kongresinde diğer başkan adayı, eski Süper Lig Hakemlerinden Mutlu Çal da adaylıktan çekildi ve tek liste ile tek aday kalan Erol Kapiz Muğlaspor’un yeni kulüp başkanı oldu.

Veda Mesajı Yayınladı

26 Mayıs Cumartesi günü yapılan Muğlaspor Olağan Genel Kongresinde yeni yönetime talip olmayan Başkan Haluk Beyimoğlu’nun kulüp yönetim kadrosunda yer alan ve Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen ilçemizin tanınmış iş adamlarından İlgin Göktepe, sosyal medya yoluyla bir veda açıklaması yaptı.

İlgin Göktepe’nin Veda Açıklaması Şöyle:

“26 Mayıs Cumartesi günü yapılan Muğlaspor olağan kongresi ile benim de yönetim kurulu üyeliğim ve Başkanvekilliğim sona ermiş oldu. Acısıyla mutluluğuyla geçen bu sürede çocuklarıma bırakacağım çok güzel anılarım oldu, çok fazla insan tanıma fırsatım oldu, çok güzel dostluklar edindim.Ben görevimi camiaya layık bir şekilde, Başkanıma ve yönetim kuruluna karşı büyük bir sorumluluk içinde yerine getirdiğimi düşünüyorum. Bu süreçte her zaman yanımda olan, desteğini esirgemeyen, bana güç veren, başta kulüp başkanım Haluk Beyimoğlu ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarımıza, futbolcu kardeşlerime, hocalarıma, Büyükşehir Belediye Başkanım sayın Osman Gürün’e, Belediye Başkanım sayın Muhammet Tokat’a ve Başkan yardımcılarım Zeynep Çınar, Faik Karagöz’e, Belediye Başkanım sayın Bahattin Gümüş’e, milletvekili adayımız sayın Suat Özcan’a, en önemlisi canım eşim Ayşegül Göktepe’ye, 48 gençlik taraftar gurubuma ve tüm Milas ve Muğla futbol sevdalılarına canı gönülden teşekkürü borç bilirim. Vedalar üzücüdür her zaman, ama Muğlaspor sevgisi kalıcıdır.Ne zaman ihtiyaçları olursa her zaman yanlarındayım.Son , yeni seçilen Kulüp Başkanım Erol Kapiz ve yönetim kuruluna başarılar dilerim, camiamıza hayırlı olsun. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun. Saygılarımla...”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık