Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla'yı 19 Mayıs'ta gururla temsil edecekler

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Muğla’dan temsilci genç olarak seçilen Ali Ceylan ve Şenay Sarıoğlu, Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde Ankara’da yapılacak etkinliklere katılım sağlayacak.

Muğla'yı 19 Mayıs'ta gururla temsil edecekler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası'nda etkin rol alacak Muğla'dan temsilci genç olarak seçilen Ali Ceylan ile Şenay Sarıoğlu, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Münir Özalp, Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Tavas ile gençlik liderleri Ankara'ya uğurladı.

81 il ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Ankara'ya giden gençler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından kabul edilecek ve 17 - 20 Mayıs 2021 tarihleri arasında Ankara’daki çeşitli programlarda yer alacak.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Ankara’ya uğurlanan gençlerle yaptığı konuşmada, "19 Mayıs dolayısıyla her yıl 15 - 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası’nın pandemiye rağmen bu yıl da coşkuyla kutlanacağına inanıyorum. Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin tarih bilinci, milli ruh ve şuur kazanmalarını, toplumla bütünleşmelerini, çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif olarak katılmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Gençlik Haftası’nda Muğla’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz, 81 ilimiz ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen gençlerimizle Ankara’da birçok programa ve etkinliğe katılarak milli mücadelenin 102. yılında milli ruhu ve bilinci yaşayarak ülkemin ve milletimizin geleceğine sağlam temeller oluşturacaklardır. Muğla’mızı temsil etmelerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Kendilerine hayırlı yolcuklar diliyorum" dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis