Mustafa İçöz Dörtyol Spor’la yeniden anlaştı

​​​​​​​Milas Spor Türkiye 3. liginde yer alırken mor beyazlı ekipte futbola başlayan, uzun yıllar futbol oynadıktan sonra teknik adam olarak Milas futboluna katkılarda bulunan, Muğla’nın başarılı teknik adamlarından Mustafa İçöz, geçen sezon Mahalli 1.Amatör Küme’ye çıkardığı Dörtyol  Spor’la yeniden anlaştı.

Mustafa İçöz Dörtyol Spor’la yeniden anlaştı

Teknik adam olarak ilk önce Milas Spor alt yapılarında bir çok başarılara imza atan, çalıştırdığı takımlarda gurup şampiyonluğu yaşayan Mustafa İçöz,  doğup büyüdüğü semtin takımı Milas Dörtyol  Spor hakkında gazetemize şunları  söyledi;

“Geçen sezon ilk kez teknik adam olarak görev yaptığım Dörtyol Spor’da gurubu ikinci tamamlayarak birinci amatör lige terfi ettik. 2023-2024 sezonunda yapacağımız transferlerle çok koşan, iyi bir kadro kurmak için çalışmalara başladık. Yönetim kurulumuzda görev yapan arkadaşlarımız iyi kadro kurmak için büyük çaba gösteriyorlar. İlk kez Mahalli 1. Amatör Küme’de yer alacağız. 2001, 2002, 2003, 2004 doğumlu yetenekli sporcuları transfer ederek mahalli Birinci Amatör kümede yer alacağız. Transfer çalışmalarımız yönetim kurulumuz tarafından devam ediyor.”

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık