Ödüller sahiplerini buldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR-

Ödüller sahiplerini buldu

19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğinde düzenlenen Liseler Spor Etkinlikleri içinde yer alan Basketbol ve Futsal Şampiyonluk karşılaşmaları 17 Mayıs Çarşamba günü Milas Spor Salonunda oynandı.

 

Futsalın Şampiyonu

Milas Anadolu Lisesi

Milas Anadolu Lisesi: 4 - Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi: 3

Şampiyonluk Karşılaşmalarının ilki Futsal dalında yapıldı. Hakemliklerini Beden Eğitimi Öğretmenleri Ali Akın Çilek ve Çağrı Arıkan’ın yaptıkları Futsal Şampiyonluk maçında Milas Anadolu Lisesi, rakibi Atatürk Mesleki Eğitim ve Teknik Anadolu Lisesini 4 - 3 yenerek Şampiyon oldu.

 

Basketbolun Şampiyonu

Sebahattin Akyüz

Fen Lisesi

Sebahattin Akyüz Fen Lisesi: 73 - İMİ Okulları: 41

Milas Spor Salonunda Futsal Şampiyonluk karşılaşması sonrasında oynanan Liseli Erkekler Basketbol şampiyonluk maçında Sebahattin Akyüz Fen Lisesi, rakibi İMİ Okullarını 73 - 41 yenerek Şampiyon oldu.

4 periyotta da rakibinden üstün olan Sebahattin Akyüz Fen Lisesi, periyotlarda 22 - 07, 39 - 15, 53 - 23 ve 73 – 41’lik sonuçlarla maçtan galip ayrıldı.

Milas Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Yeter Sezer ve Celal Yıldız’ın yönettikleri şampiyonluk karşılaşmasında Milas Sebahattin Akyüz Fen Lisesi sporcusu Ege Akçakır, şampiyonluk maçının en çok sayı atan ve başarılı sporcusu olarak gelecek için umut verdi.

 

Ödül Töreni

17 Mayıs Çarşamba günü Milas Kapalı Spor Salonunda oynan Futsal ve Basketbol Şampiyonluk karşılaşmaları sonrasında turnuvanın ödül töreni düzenlendi. Futsalda ve Basketbolda Liseli Kız ve Erkeklerde ilk üçe giren takımlara kupa, sporculara madalya verildi.

Ödül töreninde, Masa Tenisinde de ilk üçe giren sporcular da ödüllerini aldılar.

Turnuvalarda hakemlik yapan Beden Eğitimi Öğretmelerine de teşekkür belgeleri verildi.

Milas Kaymakamı Eren Aslan, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy ve Milas Geçlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, sporculara ve başarı takımlara ödüllerini vererek tüm takımları kutladılar.

 

Futsal Turnuvası

Turnuva Şampiyonu- Milas Anadolu Lisesi,

İkinci Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Üçüncü Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi.

 

Erkekler Basketbol

Turnuvası

Turnuva Şampiyonu- Sebahattin Akyüz Fen Lisesi,

İkinci İMİ Okulları, Üçüncüs Final Lisesi.

 

Kızlar Basketbol

Turnuvası

Turnuva Şampiyonu- Sebahattin Akyüz Fen Lisesi

İkinci Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Üçüncü Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık