Öğretmenlerimiz Muğla Temsilciliği İçin Mücadele Edecekler: Voleybol-futsal ve masa tenisi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2019-2020 Eğitim ve Öğretim sezonunda düzenlenen spor karşılaşmalarına ilçemiz öğretmenler spor takımları da katılıyorlar.

Öğretmenlerimiz Muğla Temsilciliği İçin Mücadele Edecekler:  Voleybol-futsal ve masa tenisi

Muğla temsilcisi olmak için Muğla’nın diğer ilçe takımlarıyla mücadele edecek olan ilçemiz öğretmenler spor takımı, erkekler ve kadınlar voleybol, erkekler futsal ve masa tenisi karma takımlarıyla müsabakalara katılacaklar.

Önümüzdeki günlerde Muğla’da oynanmaya başlayacak olan spor müsabakaları yarışmaları sonrasında kategorilerinde Muğla temsilcisi olacak takımlar, bölge karşılaşmalarında Muğla adına yarışmalara katılma hakkını elde edecekler.

Milas  Okul Sporları Koordinatörü Filiz Beycur ilk defa yapılacak olan  öğretmenler arası il spor müsabakalarında  3 farklı kategoride öğretmenler takımlarını oluşturduklarını vurgulayarak,“katılacağımız yarışmalarda Milas öğretmenleri olarak ilçemizin adını en iyi şekilde duyurmaya çalışacağız” dedi ve Milas adına yarışmalara katılacak tüm öğretmenler spor takımlarına başarı dileklerini iletti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık