Okul sporcularımız ve Okul takımlarımız başarıya doymuyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Okul sporcularımız ve Okul takımlarımız başarıya doymuyor

Milas şampiyonluğunu kazanan okullarımızın sporcu ve takımları, Muğla’daki okullararası yarışma/karşılaşmalarda ilçemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyorlar.

 

Merkez Ortaokulu Şampiyon oldu

Antrenörlüğünü Beden Eğitimi Öğretmeni Yavuz Doğan’ın üstlendiği Merkez Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı ikinci şampiyonluğunu Muğla’da yaşadı.

Milas’tan grup birincisi olarak Muğla’ya giden Merkez Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı, Muğla Şampiyonasında peş peşe galibiyetler alarak final grubuna yükseldi.

Muğla Yıldızlar Futbol Şampiyonasında oynadığı 5 maçta 5 galibiyet alan ilçemiz takımı Merkez Ortaokulu final karşılaşmasında Marmaris temsilcisini de 3 - 0 yenerek Muğla Şampiyonu oldu.

Nisan ayı içinde Bölge Maçlarında ilimiz Muğla ve ilçemiz Milas’ı temsil edecek olan Merkez Ortaokulu Yıldız Futbol Takımını bu başarısından dolayı kutluyoruz.

 

Judo’da da adımızı duyurduk

Muğla Okullararası Judo Şampiyonasına ilçemiz adına katılan Dr. Mete Ersoy Ortaokulu sporcusu Rüveyda Ebru Aktaş, Muğla ikincisi oldu. Antrenörlüğünü Beden Eğitimi Öğretmeni Celal Yıldız’ın yaptığı Milas Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Judo Takımı sporcularından olan Rüveyda Ebru Aktaş Muğla’daki şampiyonluk mücadelesinde iyi bir müsabaka çıkarmasına rağmen rakibine yenilince Muğla İkincisi oldu.

İlçemiz sporcusu Rüveyda Ebru Aktaş, Muğla’yı Nisan ayı içinde yapılacak olan Türkiye Okullararası Judo Şampiyonasında temsil edecek.

Genç sporcumuzu kutluyor ve Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık