Onları kimse durduramıyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Onları kimse durduramıyor

Milas’ın amatör koşu grubu “Milas Vere Nere Koşupduru” ekibi, son olarak geçtiğimiz hafta sonu Didim Maratonu’na katılarak  2 derece ile Milas’a döndüler.

14 Ekim Pazar günü Didim Maratonu’nda ilçemizi temsil eden koşucularımızdan Doğuş Çağan Onay 35 yaş altı koşu kategorisinde 37 dakika 15 saniyelik zamanlaması ile  ikincilik kürsüne çıkan ilk sporcumuz oldu.

35-39 yaş grubu koşucuları arasında Maratonda koşan Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu 40 dakika 34 saniyelik zamanlaması ile üçüncülük madalyası alma başarını gösterdi.

Milas koşu grubu sporcularından Serdar Murat Sarı ise Didim Maratonunda 40-44 yaş grubu içinde koşarak 41 dakika 48 saniyelik zamanlaması ile  grubunda dördüncü oldu.

Milas Koşu grubunun diğer bir yarışmacısı olan Hakan Eyüpoğlu  aynı yaş grubunda 45 dakika 10 saniyelik zamanlaması ile parkuru 36. olarak tamamladı.

14 Ekim Pazar günü Aydın’da yapılan Koşu Maratonuna ülke çapında bir çok milli atlet de katılarak, koşuların oldukça renkli ve hareketli geçmesini sağladılar.

Sırada Kuşadası Maratonu Var

Milas adına koşu yarışmalarına katılan Koşu Grubu Sporcuları adına Didim Maratonu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Serdar Murat Sarı, Didim Maratonu’nda iki güzel derece ile Milas’a dönmelerinin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayarak, “her katıldığımız koşu müsabakalarında tecrübe kazanarak bir sonraki yarışma için atılacak adımları hesaplıyoruz” dedi. Serdar Murat Sarı, 21 Ekim Pazar günü Kuşadası Maratonu’nda Milas adına yer alacaklarını belirterek, “hedefimiz her zaman Milas’ı en iyi şekilde temsil etmek ve adını başarıyla duyurmaktır” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık