Ovakışlacık şampiyonluk gecesini doyasıya kutladı

​​​​​​​Mahalleler arası futbol turnuvasında 15 takım arasından şampiyon olan Ovakışlacık Spor şampiyonluk gecesi düzenledi.

Ovakışlacık şampiyonluk gecesini doyasıya kutladı

Bundan 3 ay önce 15 takımın katılımı ile start alan mahalleler arası futbol turnuvası spor severlerin bildiği üzere geçtiğimiz hafta sonunda Ovakışlacık Spor takımının şampiyonluğu ile sona erdi. Geçtiğimiz Pazar günü Ovakışlacık Mahallesi okulu önünde düzenlenen gece ile şampiyonluğu kutladılar.

Şampiyonluk gecesine Ovakışlacık mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi. Ovakışlacık Spor takımının şampiyonluk gecesine İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün,  İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Avukat Gürsel İnce, Milas İlçe Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, turnuvada yer alan takımların başkan ve yönetim kurulu üyeleri, turnuva boyunca gece gündüz çalışarak turnuvanın iyi geçmesi için büyük çaba gösteren Tertip Komitesi Başkanı Hidayet Ataman ve yönetim kurulu üyeleri, turnuva müsabakalarında engin hizmet vererek takımlarını turnuva şampiyonu yapan Ovakışlacık Spor takımının futbolcuları ve eşleri katıldı.

Gecede sunuculuk yapan Ovakışlacık Mahallesi Muhtarı Erdal Gökhan, gece boyunca geceye katılan herkesle yakından ilgilendi.  

Gecede bir konuşma yapan İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün, turnuva şampiyonu olan Ovakışlacık Spor takımı sporcularını tebrik etti.

Ovakışlacık  sakinleri ve şampiyon takımın futbolcuları ve eşleri gecenin geç saatlerine kadar eğlendiği Ovakışlacık Spor takımının şampiyonluk gecesinde, gece “Şampiyon” sesleriyle sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık