Oynanan futbol hayal kırıklığı yarattı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Oynanan futbol hayal kırıklığı yarattı

Maçın Hakemleri: Hasan Cebeci, Faruk Karadeniz, Hüseyin Kılıç

Yeni Milasspor: Şevket, Kaan, Oğuzhan, Devrim, Fahri, Ömer, Hakkıcan, Oğuzhan Tuna, Yiğithan, Münir, Anıl

Yedekler: Serkan Aydın, Eren, Serkan Katar, Azat, Cem, Fırat

Antrenör: Mustafa İçöz

Menteşegücü: Güraycan, Kazımcan, Aytuğ, Öemercan, Ekincan, Berkant, Volkan, mert, Batuhan, Sergen, Sinan

Yedekler: Batuhan Çakır, Oğuzhan, Çağatay

Antrenör: Ali Sercan Şimşek

 

Tatsız Tuzsuz Maçı Menteşe Kazandı

Muğla U 17 ligi A grubunda 31 puanla ligi ikinci sırada tamamlayan 2 takımın Bodrum Stadyumundaki karşılaşmasından gülerek ayrılan takım Menteşegücü oldu.

İlçemiz temsilcisi Yeni Milasspor, Menteşe karşısında oynadığı futbolla gelecek için umut vermedi.

Maçın ilk yarısında her iki takımda etkisiz ve kötü futbol sergileyerek maçı izlemeye gelen az sayıda seyirciyi sıktılar.

Karşılaşmanın ilk yirmi dakikasında top orta sahada gezdi durdu. Futbolcular temkinli oynayarak rakip takıma gol şansı vermemeye çalıştılar. Maçın 25. dakikasında Menteşe takımı geliştirdiği atakta golü buldu. Kazanılan bir faul topunun başına Ömercan geçti. Milasspor ceza sahasına gönderilen faul atışını kaleci Şevket son anda tokatladı ancak top kısa düştü ve altı pas içinde Menteşe takımından Batuhan boş kaleye golü attı.

Menteşe faul atışında ayağı kayan Şevket gole engel olmak istedi topu da kaleye girerken çevirdi ancak Milas savunması bu topa dokunmakta geç kaldı ve Batuhan’a da sadece boş kaleye topu atmak kaldı.

Gol sonrası Milas takımında Hakkıcan rakibiyle girdiği bir mücadele sonrasında rakip futbolcu tarafından oldukça sert bir şekilde düşürüldü. Kısa bir süre sahada baygınlık geçiren Hakkıcan toparlanarak oyuna girdi ancak maça devam edemeyerek yerini Azat’a bıraktı.

Dakika 35’te Yeni Milasspor atağını Menteşe takımı faulle kesti. Faul atışını Milasspor’dan kaptan Yiğithan kullandı. Ceza sahasına ortalanan topa Yeni Milas savunma oyuncusu Devrim kafayı vurdu. Top az farkla auta gitti.

Dakika 37’de Menteşe atağında Yeni Milasspor savunması atağı faulle durdurdu. Ekincan topu Yeni Milas ceza sahasına gönderdi. On sekiz içinde bekleyen Volkan topla buluştu. Düzgün bir vuruşla takımının ikinci golünü attı.

Bu pozisyonda Yeni Milasspor savunması yine rakipten önce topa dokunamadı ve sonrasında gol geldi.

Dakika 40’ta Yeni Milasspor soyunma odasına bir gol bularak gitmek için daha atak ve baskılı oynamaya başladı. Anıl Menteşe ceza sahasında ilk kez topla buluştu. Kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunu kaleci Güraycan kurtararak golü önledi

İlk yarı 2 - 0 Menteşe takımın galibiyeti ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Yeni Milasspor oyuna iki yeni oyuncusunu aldı. İkinci yarıda her iki takım da ilk yarıya göre daha cesur bir futbol oynamaya başladılar.

Dakika 50’de Menteşe atağında kornerden gelen topa Ömercan vurdu. Yeni Milas kalecisi Şevket topu kornere atarak üçüncü gole şans vermedi. Dakika 60’ta Yeni Milas çok net bir gol şansını değerlendiremedi. Kazanılan faul atışını her zaman olduğu gibi yine Yiğithan kullandı. Ceza sahasına gelen topa Münir yükseldi kafayı vurdu. Top üst direkten oyuna geri geldi Menteşe savunması topu uzaklaştırdı.

Maçın sonlarına doğru Menteşe takımı galibiyeti korumak adına daha fazla savunma yapmaya başladı. Her pozisyonda sakatlanmalarla vakit geçirilmeye çalışıldı. Oyundan çıkarken zaman kazanmaya yönelik ağır hareketler Yeni Milasspor futbolcularını oldukça gerdi.

Yeni Milasspor takımı savunma oyunsusu Devrim önce rakibiyle ağız münakaşasına girdi daha sonra bu tartışma büyüdü ve maçın orta hakemi Devrim’e kırmız kart gösterdi.

Maçın bitiş düdüğü ile sevinen taraf Menteşegücü oldu ve Muğla Play Off maçları oynama hakkını elde etti.

İlçemizin temsilcisi Yeni Milasspor ise geçtiğimiz hafta içinde kendi sahasında Bodrumspor ile 1 - 1 berabere kalmanın faturasını son derece ağır bir şekilde Muğla Play Off maçlarına katılamayarak gördü. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık