Polisler Judo Eğitimlerini başarıyla tamamladılar

​​​​​​​Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Menteşe Spor Salonu’nda ve Muğla Kapalı Yüzme Havuzu’nda, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şubesinde görevli polislere 4 aya yakın verilen Temel Savunma Eğitimi, Temel Yüzme Eğitim ve Kondisyon Eğitimi geçen hafta içersinde tamamlandı.

Polisler Judo Eğitimlerini başarıyla tamamladılar

Menteşe spor Salonunda Judo Antrenörü Feyyaz Yıldız tarafından verilen eğitim sonrasında Eğitime katılan 16 Özel Hareket Polisine belgelerini Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman verdi.

Özel Hareket Polislerinin Eğitimlerini başarılı şekilde tamamladıklarını dile getiren Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman “Muğla İl Emniyet Müdürlüğümüzle ortaklaşa yapmış olduğumuz çalışmada Özel Hareket Şube Müdürlüğünde görev yapan 16 polisimize uzman antrenörlerimiz yönetiminde Temel Savunma Eğitimini tamamlamış bulunmaktayız. Buradaki amaç vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne hizmet eden görevli kardeşlerimizin en iyi şekilde yetişmeleri ve yakın savunma teknikleri konusunda eğitim almalarıydı ve bu anlamda güzel bir eğitim oldu.

Yaklaşık 4 ay süren eğitimlerin içersinde temel yüzme eğitimi, kondisyon eğitimi ve aynı zamanda günlük meslek hayatlarında kendilerine yardımcı olacak asıl temel amacımız olan savunma eğitimi üzerine ağırlık vererek, plan ve program yaptık.

4 ayın sonunda eğitimler başarıyla sonlandı,ve belgelerini takdim ettik. Bundan sonra da bu tür faaliyetlerimizle emniyetimizin ve diğer tüm ihtiyaç duyulan kurum personellerine hizmet vermeye devam edeceğiz. Talep olduğu sürece kursları yerine getireceğiz. Bu vesile ile vatanımıza, milletimize hizmet etmiş güvenlik güçlerimize ve görev yapan herkese şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Eğitim veren antrenörlerimize ve emeği geçen personellerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık