Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Puanları paylaştılar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Puanları paylaştılar

Maçın Hakemleri: Hüseyin Kılıç, Ahmet Altun, Çağrı İlkoğlu

Yeni Milasspor: Ali Cenk, Hasan İrat, Devrim, Fahri, Oğulcan Aksu, Çağrı, Cem, Oğuzhan, Anıl, Ünalcan, Yiğithan

Yedekler: Batuhan Şevket, Eren, Mehmet Can, Münir, Osman, Hakkıcan, Ömer

Antrenör: Mustafa İçöz, Selahattin Tireli

Konacıkspor: Metin Emre, Ferdi, Mert, Ömer Arslan, Gazi, Zeynel, Hayrettin, Atilla, Okan, İrfan, Muhammet

Yedekler: Oğuzhan, Ege, Eren, Anıl, Ömer

Antrenör: Mustafa Akçay

U 19 Ligine Yatağanspor deplasman galibiyeti ile başlayan ilçemiz takımı Yeni Milasspor kendi sahasında oynadığı Konacık karşılaşmasında beklenen mücadeleyi gösteremedi ve sahadan beraberlikle ayrıldı.

21 Ocak Cumartesi günü Milas Stadyumu’nda oynanan lig maçına mutlak galibiyet hedefi ile çıkan Yeni Milas’ın gençleri karşılaşmanın ilk yarısında vasat bir futbol sergilediler. 

Özellikle forvet hattında oynayan Yeni Milasspor golcüleri yakaladıkları sayısız gol fırsatlarını değerlendiremedi.

Yiğithan, Anıl, Ünalcan ile girilen gol pozisyonlarında son vuruşlar kale yerine direklerin yanından auta gidince tribünlerdeki bir avuç taraftar saç baş yoldular.

Maçın ilk gol atağını konacık takımı yaptı. Dakika 10’da korner köşesi yanından Milasspor ceza sahasına ortalanan topla son olarak Okan buluştu. 2 Milasspor savunması arasından topa vuran Okan’ın yerden sert şutu köşeden filelerle buluştu ve konuk takım bu golle 1 - 0 öne geçti.

Erken gol ev sahibi Yeni Milasspor’da soğuk duş tesiri yaptı.

Milas savunmasından üst üste hataların yapıldığı bir anda Fahri kendi ceza sahası üzerinde topa vuramadı ve Konacık forveti Atilla topla buluştu kalecinin üzerinden plase bir vuruşla topu kale yerine auta attı ve Yeni Milasspor sporcuları bu pozisyon sonrasında derin bir oh çektiler.

Dakika 15’te Yeni Milasspor atağında Yiğithan kaleciyle karşı karşıya geldiği pozisyonda çok rahat bir durumda iken heyecanlanarak topu fileler yerine direğe nişanladı.

Dakika 20’de Milasspor atağında Anıl ceza sahası içinde topa son dokunuşu güzel yaptı ancak günün başarılı ismi kaleci Metin tek elle topu kurtararak kornere attı.

Dakika 25’te konuk takım Konacık net bir gol şansını değerlendiremedi. Gelişen Konacık atağında Milas savunmasının engelleyemediği top kaleci Ali Cenk’e geldi. Topu yakalayan Cenk sonrasında topu elinden kaçırdı. Atilla vurdu top direkten oyuna geri döndü Yeni Milas savunması topu uzaklaştırdı.

İlk yarın otuzuncu dakikasında Yiğithan yine kaleci Metin Emre ile karşı karşıya kaldı. Bu kez vuruşunu daha düzgün yaptı ancak şansızlık bu kez de top alt köşeden direğin yanından auta çıktı.

Yeni Milasspor ilk yarıda en az 3 - 4 net gol şansından yararlanamazken konuk takım da net bir gol şansını iyi kullanamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Yeni Milasspor’da oyuna 3 oyuncu girdi. İlk yarıya göre daha atak oynayan golü arayan Yeni Milasspor oldu. Kazanılan bir faul atışında topun başına Yiğithan geçti. Topu direkt kaleye gönderdi. Konacık kalecisi Metin Emre yine topu kurtardı ve gole şans tanımadı.

Dakika 60’ta Oyuna ikinci yarıda giren Münir topa sert vurdu kaleci Metin yine başarılıydı.

Dakika 75’te Yeni Milasspor’un kazandığı faul atışında topun başına yine Yiğithan geçti. Kaleye gol olarak gelen top kaleci Metin tarafından kurtarıldı.

Dakika 85’te Milas atağında Konacık savunması topu taça attı. Kullanılan taç atışında top konuk takım ceza sahası içine gönderildi. Topla ceza sahası üzerinde buluşan Münir iki savunma futbolcusu arasından topa iyi dokundu. Top kaleciye de çarparak direğin yanından filelerle buluştu ve Yeni Milasspor beraberlik golünü atarak galibiyet için umutlandı.

Dakika 87’de Oğuzhan’ın pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Ünalcan topa iyi vurdu ancak top  bu maçta filelerle buluşmak yerine hep auta gitmeyi tercih etti.

Karşılaşmanın artı dakikalarında son atak Konacık takımından geldi. Orta sahadan Milas ceza sahasına atılan topa Milas savunması vurmakta geç kalınca Atilla kendini kaleci Ali Cenk’in önünde buldu. Ali Cenk günün en başarılı hareketini yaparak kendini ve vücudunu kullanarak topa iyi vurulmasına engel oldu ve top kaleci Ali Cenk’e çarparak kornere çıktı. Kornerden gelen top savunma tarafından uzaklaştırıldı.

Maçın bitiş düdüğü ile sahada mücadele eden iki takım birer golle sahadan birer puanla ayrıldılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık