Rio Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Rio Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek

1994 Fethiye doğumlu Milli Güreşçimiz Süleyman Atlı 5 - 21 Ağustos tarihleri arasında Brezilya Rio Olimpiyatları’nda Milli Takım Mayosu ile ülkemizi temsil edecek.

2005 yılında Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde güreş sporuna başlayan Milli Takım sporcumuz Süleyman Atlı, Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde güreş antrenörleri Süleyman Boylu, Bünyamin Emik, Abdullah Aldemir’den aldığı güreş eğitimleri sonrasında katıldığı güreş şampiyonlarında çeşitli dereceler elde ederek başarı çıtasını yükseltti.

2010 yılında Ankara TEDAŞ Spor Kulübü’ne transfer olan başarılı sporcumuz Süleyman Atlı, TEDAŞ adına katıldığı güreş şampiyonlarında önemli başarılar elde etti.

2011 yılında Yıldızlar Kategorisi’nde Türkiye şampiyonu oldu. 2012 - 2013 yıllarında Avrupa ve Dünya şampiyonu olarak ismini duyurdu. 2014 yılında Gençler Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan genç sporcumuz bu başarıları ile 8 Mayıs tarihinde İstanbul’da yapılan Kalifikasyon maçlarında 57 kilogramda başarılı müsabakalara imza attı.

Türk Milli Güreş Takımına davet edilen Süleyman Atlı, 3 ay sonra Brezilya Rio’da yapılacak olan Olimpiyat Şampiyonasında ilçemizi ilimizi ve ülkemizi temsil etmek için mindere çıkacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık