‘Sağlıklı Yaşam için Spor’ yapıyorlar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

‘Sağlıklı Yaşam için Spor’ yapıyorlar

Milaslı kadınlar, ‘Sağlıklı Bir Yaşam için Spor’ sloganı ile Milas Atatürk Spor Kompleksinde haftanın 3 günü deneyimli antrenörler eşliğinde spor yapmaya devam ediyorlar.

2017 - 2018 spor sezonunda Milas Belediyesi’nce hizmete açılan ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Milas Atatürk Spor Salonu, kadınlara yönelik egzersiz çalışmalarına Ramazan ayı sonrasında yeniden başladı.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah ve akşam seanslarında antrenörleri Buket Açar ve Behral Oral nezaretinde spor hareketleri yaparak günün yorgunluğunu ve stresini atmaya çalışan Milaslı kadınlar, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlara yönelik ücretsiz olarak yapılan bu spor etkinliğinden çok memnun olduklarını belirtiyorlar.

Sabah 09.00 - 10.00 seansında antrenör Behral Oral’ın ve akşam saat 17.00 - 18.00 arasında Antrenör Buket Açar’ın eşliğinde çalışan Milaslı kadınlar yaz günlerinde de salonu doldurarak spor aktivitelerini aksatmıyorlar.

Milas Atatürk Spor Kompleksi Tesisi Amiri Özlem Küpelioğlu Aydın ve antrenörler Buket Açar ile Behral Oral, gazetemize yaptıkları açıklamada Milaslı Kadınların yapılan sportif etkinliklere son derece katılımcı olduklarını vurgulayarak hem onlar hem de bizler karşılıklı olarak yapılan bu spor etkinliğinden büyük keyif alıyoruz dediler.

Özellikle kış günlerinde salonda çalışmaların dışında salona spor etkinliği için gelen kadınları zaman zaman doğa alanlarının dışına da götürerek spor etkinlikleri yaptıklarını vurgulayan Tesis Amiri Özlem Küpelioğlu Aydın, yaz günlerinde de fırsat buldukça bu tür etkinliklerin yapılacağını belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık