Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Saha içi oyunlarıyla alkışlandılar: Milas Gençlikspor:1 Aydın İncirliovaspor:2

Güllük Stadyumunda 28 Eylül Cumartesi günü oynanan antrenman karşılaşmasında ilçemizi Muğla Birinci Amatör Küme Ligi’nde temsil edecek olan Milas Gençlikspor ile Aydın Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek olan İncirliovaspor takımı arasında oynanan karşılaşmayı konuk takım İncirliova 2-1 kazandı.

Saha içi oyunlarıyla alkışlandılar: Milas Gençlikspor:1 Aydın İncirliovaspor:2

Maçın Hakemleri: Hüseyin Açar, Murtaza Panay, Muhammet Coşkun Kına

Milas Gençlikspor: Yiğithan Yılmaz, Samet Dilli(K), Okan Pınar, Celal Kartal, İhtilal Durmuş, Feyyaz İpek, Çağrı Karayılgın, Mehmet Özdağlı, Burak Bayar,  Zekeriya Baş, Orhan

Yedekler: Serkan, Kaan, Ali Bekir, Görkem Balık, Yunus

Antrenör: Âlim Deligöz

Aydın İncirliovaspor:Eray,Muhammet, Mertcan, Muhammed, İlker(K),Çakır, Murat, Onur, Hasan, Hasan Şenol, Mertcan

Yedekler: Okan, Utkucan, Can, Nuri, Mehmet Can, Hasan Berat

Antrenörler: Adalet Duman, Rahmi Öztunç

Dostluk Müsabakası

Güllük Stadyumunda 28 Eylül Cumartesi günü oynanan antrenman karşılaşmasında ilçemizi Muğla Birinci Amatör Küme Ligi’nde temsil edecek olan Milas Gençlikspor ile Aydın Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek olan İncirliovaspor takımı arasında oynanan karşılaşmayı konuk takım İncirliova 2-1 kazandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda ligde yer alacak futbolcuların yer aldığı kadro ile sahaya çıktılar.

Güllük Sahasının sert zemininde oynanan maçın ilk yarısında her iki takımda temkinli bir şekilde oyuna başladılar. Konuk takım İncirliovaspor kendi liginde şampiyonluk hedefi olan bir takım olarak zaman zaman daha atak ve daha baskılı bir oyun ortaya koydu.

Karşılaşmanın ilk yarısında bu sene Milas Gençlikspor’un kalesini koruyacak olan Yiğithan Yılmaz başarılı bir performans göstererek kalesini korudu.

 Birinci Amatör Küme Liginde şampiyonluğu hedefleyen Milas Gençlikspor ise savunmasında Kaptan Samet Dilli, Celal Kartal, Feyyaz İpek ve Okan Pınar iyi oyunlarıyla rakip ataklarını başarıyla önlediler. Orta sahada Mehmet Özdağlı, Çağrı Karayılgın ve Orhan oyuna katkı sunan futbolcular oldular. Milas Gençlikspor’un bu sene gol yollarında en etkili isimleri Burak Bayer, Zekeriya Baş ve İhtilal Durmuş sanıyorum ki her maçta takımlarına gol skoru ile katkı sağlayacaklardır.

Karşılaşmanın ilk yarısında gelişen bir Milas Gençlikspor atağında orta sahadan ileriye atılan bir topta Zekeriya takımı adına güzel bir gol atarak skoru 1-0 yaptı. Ve İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında her iki takımın antrenörleri  sahaya yedekte bekleyen futbolcularını oyuna aldılar. Özellikle Milas Gençlikspor’da tecrübesi fazla olmayan futbolcuların oyuna girmesi, maçta ağırlık ibresini konuk takım adına çevirdi.

Karşılaşmanın ortalarına doğru Mehmet Can, takımı adına attığı golle skoru 1-1 lik beraberliğe getirdi. Maçın sonlarına doğru Mehmet Can ikinci golü atarak İncirliovaspor’u 2-1 lig galibiyet taşıdı.

Milas Gençlikspor maçta beraberliği sağlamak adına maçın sonlarına doğru yaptıkları ataklarla gol aradılar ancak beraberlik golü gelmedi ve konuk takım İnciliovaspor karşılaşmadan 2-1 lik galibiyetle ayrıldı.

Kendi liglerinde şampiyonluğu hedefleyen iki takımın Güllük’te oynanan hazırlık maçını Aydın İncirliova Belediye Başkanı, konuk takımın yöneticileri, kulüp Başkanı Akın Kıvrak ve Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, As Başkan Şafak Kaya, Genel Kaptan Ercan İnce ve yöneticiler tribünlerde birlikte izlediler.

Maç öncesinde her iki takımın kulüp başkan ve yöneticileri saha içersinde birbirlerine liglerinde başarılar dilediler. Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal İncirliovaspor Kulüp Başkanı Akın Kıvrak’a bir teşekkür plaketi vererek Aydın Liginde başarı dileklerini iletti. Maç sonrası konuk takım futbolcuları ve yöneticileri Milas Gençlikspor Kulüp Yönetimi tarafından, işletmeciliğini ve sahipliğini Şafak Kaya’nın yaptığı Mylasa 48’de ağırlandılar.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis