Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Sahalara dönüş tarihi belli oldu

​​​​​​​Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Corana Covit 19 isimli virüs nedeniyle 15 Mart tarihinde seyircisiz olarak oynanan ve 19 Mart tarihinden itibaren ertelenen ülkemizdeki futbol lig karşılaşmalarının yeni seyir tarihi belli oldu.

Sahalara dönüş tarihi belli oldu

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile Futbol Federasyonun geçtiğimiz hafta içersinde yapılan toplantı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir yaptığı açıklama ile Süper Lig, 1-2-3 ve Bölgesel Lig Futbol Maçlarının başlama tarihi olarak 13-14 Haziran’ı gösterdi.

Sağlık Bakanlığı ile Bilim Kurulunun futbol maçlarının yeniden başlaması ile ilgili topu attıkları Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir yaptığı açıklamada, futbol karşılaşmalarının hangi şartlarda ve ne şekilde oynanacağı konusunda Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığından öneri ve görüşlerin alınacağını vurgulayarak konu ile ilgili yeni bilgilerin en kısa sürede futbol kulüplerine duyurulacağını söyledi.

 

Süper Amatör Küme Maçları Oynanabilecek mi?

Futbol Federasyonu’nun yaptığı açıklama doğrultusunda 13-14 Haziran tarihlerinde oynanmaya başlayacak olan Futbol Ligleri sonrasında gözler Muğla Süper Amatör Ligi’ne çevrildi.

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde maçlar son olarak 14-15 Mart tarihlerinde seyircisiz olarak oynatılmıştı.

21-22 Mart tarihlerinde oynanacak olan lig karşılaşmaları ise virüs nedeniyle ertelenmişti.

 

Son 3 hafta Maçları..

Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Futbol Liglerinin başlamasıyla ilgili olarak aldığı kararları uygulayacaklarını belirterek, açıklanan futbol liglerinin dışında Süper Amatör Küme Ligi ile ilgili herhangi bir açıklamanın henüz yapılmadığını vurguladı.

Gelecek günlerde Süper Amatör Küme Ligi ile ilgili kendilerine ulaşan yeni bilgileri Muğla’daki Süper Amatör Küme Ligi kulüplerine ulaştıracaklarını belirten Başkan Mehmet Top, şu an için beklemede olduklarını söyledi.

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde bitime 3 hafta kala ertelenen lig maçlarının kaderi önümüzdeki günlere kalmış gibi görülüyor…

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis