Şampiyon Beçin Gençlikspor Oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Şampiyon Beçin Gençlikspor Oldu

Maçın Hakemleri: Ahmet Yakarca, Mustafa Kara, Can Topal

Yeni Milasspor: Medeni, Mehmet Can, Fahri (Münir), Emre İçöz, Hasan Haval, Ömer, Yiğithan, Oğuzhan, Batuhan, Ünalcan (Çağrı), Anıl (Hakkı Can)

Yedekler: Serkan, Devrim, Mustafa Can, Osman, Çağrı, Hakkı Can, Münir

Antrenör: Mustafa İçöz

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor: Yusuf, Emre, Ahmet, Ali Doğan, Alperen, Sebahattin, Yasin, Vedat, Mert Kalenderoğlu (Tolga), Recep (Ferhat), Deniz

Yedekler: Derviş, Atakan, Tolga, Ferhat

Antrenör: Alim Deligöz

Hak Eden Kazandı

 

Beçin Gençlikspor: 1

Yeni Milasspor: 0

Muğla U 19 Ligi A grubunda 24 puanlı lider Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor ile 22 puanlı lider takipçisi Yeni Milasspor arasındaki ligin son maçında sahadan galip ayrılan ve şampiyonluk sevincini yaşayan takım Beçin Gençlikspor oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında net 5 gol pozisyonu bulan ve bunlardan sadece bir tanesini gole çeviren Beçin Gençlikspor ilk yarının mutlak hakimiydi.

Yeni Milasspor ise ilk yarıda Beçin kalesine bir şut bile atamadan ilk yarıyı tamamladı.

 

Maçın İlk Yarısı

İlk yarıda ilk net gol atağı Beçin’den geldi. Beçin atağında Sebahattin Milas ceza sahası içinde topla buluştu. Topa güzel vurdu ancak Milas kalecisi Medeni ayağı ile topu kurtararak gole şans tanımadı.

Üst üste Beçin ataklarıyla bunalan Yeni Milasspor savunması topu uzaklaştırmada zorluk çekmeye başladı.

Dakika 20’de Beçin atağında Sebahattin’in pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Vedat topu kaleci Medeni’nin yanından kaleye gönderdi. Kale çizgisini geçmekte olan topa Milas savunma oyuncusu Fahri dokundu top kale yerine üst direkten oyuna geri döndü. Vedat topu tekrar Milas kalesine gönderdi ve savunmanın müdahale edemediği top filelerle buluştu. Beçin Gençlikspor 1 - 0 öne geçti.

Dakika 35’de Beçin korner atışı kazandı. Kornerden gelen topa ceza sahası içinde Yasin kafa vurdu. Fahri topa kale çizgisi üzerinden dokundu ve ikinci gole engel oldu.

Dakika 40’de Beçin atağında Yasin Milas ceza sahası içinde topa düzgün vurdu. Top yan direkten oyuna geri döndü ve Milas savunması topu uzaklaştırdı.

Dakika 45’te Yeni Milasspor ilk net gol atağını gerçekleştirdi. Anıl ortaladı. Batuhan ceza sahası içinde topa kafayı vurdu ve top az farkla auta çıktı.

İlk yarı Beçin Gençlikspor’un 1 – 0’lık galibiyeti ile tamamlandı.

 

Maçın İkinci Yarısı

Dakika 53’te Yeni Milasspor atağında Beçin savunması topu kornere attı. Korneri Yiğithan kullandı. Ceza sahası içine ortalanan topa Batuhan kafayı vurdu. Top az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 1 – 0’ın üzerine yatan Beçin Gençlikspor kontra ataklarla gol ararken Yeni Milasspor sağlı sollu ataklarla beraberlik golü için Beçin kalesine yüklendi.

Yeni Milasspor’da Anıl Hakkıcan değişikliği Milas adına oyuna hareketlilik getirdi. Dakika 70’de Milasspor atağında Hakkı Can bireysel çabası ile topu Beçin ceza sahasına kadar getirdi. Ortasını yaptı Ceza sahası içinde Batuhan topa kafayı vurdu. Top direkten oyuna geri döndü. Yeni Milasspor ikinci yarıda net bir gol şansını daha kaybetmiş oldu.

Dakika 80’de Yeni Milas atağında Çağrı topu Hasan’a aktardı. Hasan şık bir şut çıkardı. Beçin kalecisi topu kornere attı.

Müsabakanın kalan sürelerinde her iki taraf sonucu değiştirecek golleri atamadılar ve müsabaka 1 - 0 Beçin Gençlikspor’un 1 – 0’lık galibiyet ile tamamlandı.

Bu galibiyetle Beçin ligin son maçında sahadan şampiyonluk unvanını alarak ayrıldı. Maçın tamamlanması ile şampiyonluk sevincini antrenörleri Alim Deligöz ve taraftarlarıyla paylaşan Beçin Gençlikspor futbolcuları Muğla temsilcisi olarak bölge maçlarına katılma hakkını elde etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık