Şampiyon Fethiye oldu

ÖNDER HABER - Hüseyin AÇAR

Şampiyon Fethiye oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından İtafiyeciler Haftası nedeniyle düzenlenen İtfaiyeciler Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Fethiye İtfaiyecileri oldu.

28 Eylül Cuma günü Menteşe İtfaiye Amirliği Sahasında oynanan final grubu karşılaşmalarında sahaya çıkan 4 takım sporcuları, saha içi performanslarıyla profesyonel sporcuları aratmadılar. Son derece zevkli ve heyecanlı geçen 2 maç sonrasında turnuvanın en büyüğü belli oldu.

Turnuva Üçüncüsü Menteşe İtfaiyesi

Menteşe Spor Sahasında oynanan üçüncülük karşılaşmasında rakibi Köyceğiz İtfaiyesi Voleybol Takımını yenen Menteşe İtfaiyesi Voleybol Takımı turnuvanın üçüncüsü oldu.

Turnuvanın Şampiyonu Fethiye

Turnuvanın şampiyonluk karşılaşmasında karşı karşıya gelen Fethiye ve Muğla İtfaiye Voleybol Takımları arasında ki karşılaşma oldukça heyecanlı geçti.

Maçı kazanan Fethiye takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

28 Eylül Cuma günü Menteşe Sahasında yapılan final maçları sonrasında düzenlenen ödül töreni ile turnuvada dereceye giren takımların kupaları ve sporcularına da madalyaları verildi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün de izlediği ve ödül törenine katıldığı voleybol turnuvasında, kupa töreni sonrasında tüm takımlar ve sporcular turnuva anısı fotoğrafta son kez biraya geldiler.

Turnuvaya katılan Milas İtfaiye Voleybol Takımı ise grup maçları sonrasında elenerek final grubunda yer alamadı. Ancak grubunda oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Milas takımı gelecek turnuvalar için oldukça umut verdi.

Turnuva Sıralaması

Şampiyon Takım: Fethiye İtfaiyecileri

Turnuva İkincisi: Muğla İtfaiyecileri

Turnuva Üçüncüsü: Menteşe İtfaiyecileri

Turnuva Dördüncüsü: Köyceğiz İtfaiyecileri

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık