Şampiyon hentbolculardan Başkan Tokat’a ziyaret

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Şampiyon hentbolculardan Başkan Tokat’a ziyaret

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Amasya’da düzenlenen 2016-2017 Mini Minikler Hentbol turnuvasında Türkiye şampiyonu olma başarısını gösteren, ardından Alanya’da düzenlenen turnuvada da üçüncülük elde eden Milas Belediyespor Hentbol Takımı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Türkiye Hentbol Federasyonu Mini Minikler Kategorisinde ilimizden 1. takım olarak THF Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanıp 18 - 23 Haziran tarihleri arasında Amasya’da, Türkiye genelinden 22 takımın katılımı ile yapılan şampiyonada Türkiye şampiyonu olan, daha sonra ise Alanya’da düzenlenen turnuvada da üçüncü olma başarısı gösteren Milas Belediyespor Hentbol Takımı Antrenör ve Oyuncuları, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek, kazandıkları kupa ve madalyaları hediye ettiler.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, ziyaretten ve elde edilen başarılardan memnuniyetini dile getirerek Hentbol takımı oyuncularına, antrenörleri Yeter Sezer ve Tuğce Handan Demirel’e teşekkür ederek başarılarının devamını dileyen Başkan Tokat, “Küçük yaşınıza rağmen elde ettiğiniz başarılar çok büyük. Bundan sonraki süreçte de kendinizi daha da geliştirerek daha büyük başarılara imza atacaksınız. Sizlerle guru duyuyoruz. Belki de bu düzeyde Milas’ın yaşamadığı sevinci yaşattınız. Hentbol sporunun geleceği açısından daha da umutlandık. Milas ismini Amasya ve Alanya’da saygı duyulacak büyük başarıyla duyurdunuz. Spor adına ve Milas adına seviniyoruz. Ben, sizleri ve antrenörlerinizi tekrar kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık