Şampiyon Kıyıkışlacık’ta yönetimden şok karar

​​​​​​​Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü Başkanı Akın Durmaz, yönetim kurulu ile Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıklarını ve Mayıs ayında kongre yapacaklarını belirterek, yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Şampiyon Kıyıkışlacık’ta yönetimden şok karar

Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü, yönetim kurulu kararı ile seçimli olağan üstü genel kurul kararı aldı. Bu kararın nedenini değerlendiren Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü Başkanı Akın Durmaz, vefasızlıktan dem vurdu.

Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü, geçtiğimiz günlerde Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı. İlk toplantının 04 Mayıs’ta yapılacağı, yeterli çoğunluk oluşmaz ise 19 Mayıs tarihinde saat 13.00’te Kıyıkışlacık İlk-Ortaokulu Konferans Salonu’nda genel kurul yapılacağını duyurdu.

“Elimizden gelenin fazlası ile maddi manevi şekilde zamanımızı harcadık. Maalesef bunca uğraşmaya rağmen, hak ettiğimiz vefayı göremedik ve kimseye yaranamadık.”  diyen Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü Başkanı Akın Durmaz, “23 yıl aradan sonra 2. Amatör Küme’den başlayıp, 14 maç 13 galibiyet 1 mağlubiyet ile ligi şampiyonlukla taçlandırıp 1. Amatör Lige yükseldik.  1. Amatör ligde 10 maç 10 galibiyetle namağlup şampiyon olarak tarih yazdık. Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü’nü olması gereken yere taşıyıp Süper Amatör Küme’ye çıkardık.  Kulüp Başkanı Akın Durmaz ve yönetim kurulu olarak Sayın Kaymakamımız Mustafa Ünver Böke’ye, önceki dönem Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat’a, ASKF Başkanı Sayın Mehmet Top’a, İlçe Spor Müdürü Tayfun Uslu’ya, bütün kulüp başkanlarına, hocamız Cenk Atasoy ve yardımcı hocamız Mehmet Ali Altaş’a, güzide basınımıza, Kıyıkışlacık halkı ve Kıyıkışlacık sevdalılarına çok teşekkür ederim. Genel kurul sonrası yeni gelecek yönetime başarılar dilerim.” diye konuştu.

Kadın taraftarlarının fazla olduğu ve maçlarda seyircilerinin spor etiği, fair-play ve geleneksel Türk toplumu örf, adet ve davranış biçimiyle küfür içerikli tezahürat anlayışının hiçbir ilişkisinin olmadığı ender kulüplerden biri olan Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü yönetiminin bu şok istifası spor camiasında üzüntü ile karşılandı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık