Şampiyon Milas Belediyesispor Kulübü

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Şampiyon Milas Belediyesispor Kulübü

Milas Belediyespor Kulübü Minik Erkekler Basketbol Takımı 11 - 12 Haziran tarihleri arasında Muğla’da yapılan Minikler Basketbol Şöleni’nde şampiyon oldular.

Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Gürpınar’ın çalıştırdığı Milas Belediyesi Minik Erkekler Basketbol Takımı Muğla şampiyonasına B grubunda katıldı. Fener Ege ve Yeşil Marmaris takımı ile mücadele eden ilçemiz takımı Fener Ege’yi 43 - 5, Yeşil Marmaris’i 39 - 19 yenerek grup birincisi oldu.

Şampiyonada  mücadele eden A Grubu takımları Bodrum Kartallar, Fethiyespor ve Bodrum Yarımada takımları arasındaki maçlarda rakiplerini yenen Fethiyespor takımı ile turnuvanın şampiyonluk maçına çıkan Milas Belediyespor Minik Erkekler Basketbol Takımı Fethiyespor’u da 36 - 22 yenerek yenilgisiz olarak turnuvanın şampiyonluk kupası ile Milas’a döndü.

Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynanan Minik Erkekler Basketbol Şöleni müsabakaları sonrasında turnuvaya katılan takımların sporcularına kupa ve madalyalarını Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık