Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şampiyon ‘Mustafa Kemal Atatürk’

Komite Başkanlığını Göksel Billur ve Cem Pırnaz’ın yaptıkları Mustafa Kemal Atatürk Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonu Mustafa Kemal Atatürk Futbol Takımı oldu.

Şampiyon ‘Mustafa Kemal Atatürk’

Turnuvanın 28 Şubat Cumartesi günü oynanan şampiyonluk maçında rakibi İçöz Labrandaspor Futbol Takımını 4-2 yenen Mustafa Kemal Atatürk Futbol Takımı Turnuva Şampiyonu olurken, turnuvanın üçüncülük maçında Aydınlıkevler Futbol Takımı Havuzbaşı Futbol Takımı’nı 4-3 yendi.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu, Milas CHP Parti Başkanı İlgin Göktepe, Milas Belediye Meclis Üyesi Halil Mutlu ve Milaslı futbolseverlerin de ilgiyle izledikleri şampiyonluk maçının hakemliğini İbrahim Kıymık yaptı.
Mustafa Kemal Atatürk:4 - İçöz Labranda:2
Şampiyonluk maçına kalede Okan Hammaloğlu, Halil Arslan, Agit Şahin, Celal Kartal, Bayram Alpgiray, Barış Doğan ve Caner Can Bertan tertibiyle başlayan Mustafa Kemal Atatürk Futbol Takımı karşısında rakibi İçöz Labranda, sahaya kalede Kadem Tekin, Ali Doğan, Devrim Özbay, Emre İçöz, Nusret Sezgin, Çağrı Arıkan ve Mustafa İçöz tertibiyle çıktı.
Her iki takımın da açık bir futbol sergiledikleri şampiyonluk maçı oldukça zevkli ve heyecanlı geçti.
Rakibinden daha iyi bir futbol ortaya koyan Mustafa Kemal Atatürk Futbol Takımı peşpeşe bulduğu gollerle maçı 4-2 kazandı.
Üçüncülük Maçı
Aydınlık Evler:4 - Havuzbaşıspor:3
Turnuvanın üçüncülük maçında sahaya çıkan iki takım da oldukça güzel ve mücadeleli bir futbol ortaya koydular. Hakemliğini Saadettin Kuyucu’nun yaptığı üçüncülük maçı, karşılıklı atılan gollerle 3-3 devam ederken, verilen iki dakikalık uzatmada Aydınlıkevler attığı golle maçı 4-3 kazanarak turnuvanın üçüncüsü oldu.
Ödül Töreni
Turnuvanın sonunda sunuculuğunu Burak Çakır’ın yaptığı ödül töreninde şampiyonluk maçını izleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat konuşmasında, turnuvaya katılan takımları kutladı ve bu tür spor karşılaşmalarının önemini vurguladı.
Başkan Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu, Meclis Üyesi Halil Mutlu, Milas CHP Parti Başkanı İlgin Göktepe turnuvanın ilk üç derecesini elde eden turnuva şampiyonu Mustafa Kemal Atatürk Futbol Takımı, turnuva ikincisi İçöz Labranda Futbol takımı turnuva üçüncüsü Aydınlıkevler Futbol Takımına Kupalarını sporcularına da madalyalarını verdiler.
Turnuva Komitesi Başkanları Göksel Billur ve Cem Pırnaz da turnuva hakemleri İbrahim Kıymık, Saadettin Kuyucu, Kerim Konuralp ve turnuva sağlıkcısına teşekkür plaketlerini verdiler.
 Turnuvanın gol kralı Mustafa Kemal Atatürk Futbol Takımından Bayram Alpgiray olurken, turnuvanın en başarılı kalecisi ise geçen turnuvada olduğu gibi aynı takımın kalecisi Okan Hammaloğlu oldu.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık