“Şampiyon olacağımıza inanıyoruz”

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

“Şampiyon olacağımıza inanıyoruz”

Radyo Gözlem Spor Saati’nin 16 Kasım Çarşamba günkü konuğu olan Sevdamsın Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, Yeni Milasspor’un Muğla Süper Amatör Küme Liginde bu sene beklenen ve özlenen şampiyonluğu yakalayacağını söyledi.

Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Spor Saati’ne konuk olan Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftırlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, yaptığı açıklamada yıllardır Yeni Milasspor’un başarısı için yağmur çamur demeden her zaman tribün desteğini verdiklerini belirterek “Geçen sene göreve gelen kulüp yönetimini ve Kulüp Başkanı Hasan Özmen’i Taraftarlar Derneği olarak takdir ediyoruz ve kulübü sahipsiz bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni Milasspor sevgisinin tutkulu bir sevda olduğunu vurgulayan Başkan Nihat Abbak 2016 - 2017 sezonunda takımın Ören’de oynayacağı lig maçları için “yönetimin tasarrufuna saygı duyuyoruz anacak taraftırlar olarak her hafta kendi sahamızda oynayacağımız lig maçlarını Ören’de oynamanın sıkıntılarını da yaşıyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi.

“Yeni Milasspor Taraftarları olarak hem kendi sahamızda hem de deplasmanda oynanan müsabakalarda sadece Yeni Milasspor’u iyi bir şekilde desteklemeye dikkat ettik. Rakip takımların taraftarlarına gereken saygıyı gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz” diyen Başkan Abbak, “Yeni Milasspor taraftarlarının Muğla ve çevresinde son yıllardaki davranış ve destekleri ile oldukça olumlu ve güzel bir hava yarattık” dedi.

 

Cumartesi günü

Bodrum’dayız

Milas’ın artık sporun her dalında olduğu gibi futbolda da kabuğunu kırma zamanın gelip geçtiğini söyleyen Başkan Nihat Abbak “çevremizdeki futbol takımlarına baktığımızda Fethiyespor, Muğlaspor, Bodrumspor, Yatağanspor ve Ortaca Belediyespor takımlarının liglerdeki konumunu görüp Milas için üzülmemek mümkün değil diyerek Milas’ın yeri asla liglerde amatör kümeler değildir” dedi.

Taraftarların deplasman karşılaşmalarına gidebilmek için destek veren firmalara, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür eden Başkan Nihat Abbak, 19 Kasım Cumartesi günü Bodrum Stadyumunda Ortakent Yahşispor ile yapılacak olan lig karşılaşmasına Kapalı Oto Park’tan araç kaldırılacağını belirterek Bodrum’da Yeni Milasspor’u yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

16 Kasım  Çarşamba günü Radyo Gözlem Spor Saati yine her zaman olduğu gibi sporla dolu dolu bir program oldu.

Milas sporuna ve sporcusuna her zaman destek olan Radyo Gözlem Spor Saati her Çarşamba saat 13.00 - 15.00 arası canlı yayın konukları ile ilgiyle dinlenmeye devam ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık