Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 Şampiyon Takım Sahaya Çıkıyor

2018-2019 futbol sezonunda  Ege Bölgesi şampiyonu olan Mor Beyazlı Milasspor Masterler Futbol Takımı, yeni sezon için antrenmanlarına başladı.  Antrenör  Ahmet Aktaş nezaretinde çalışmalara başlayan MilassporMasterlerında yeni sezonda da hedef yine şampiyonluk olarak açıklandı.

 Şampiyon Takım Sahaya Çıkıyor

Gruplarındaki rakipleri de belli oldu

Geçtiğimiz hafta içersindeMasterler Futbol Federasyonu tarafından belirlenen yeni sezon lig gruplarında İzmir’den Kubilayspor,Foçaspor,Manisa’dan Manisaspor, Turgutluspor, Aydın’dan  DimasDidimspor ve Muğla’dan Bodrumspor, Marmarisspor takımlarıyla mücadele edecek olan ilçemiz temsilcisi MilassporMastarlerı, ilk lig maçını da 26-27 Ekim tarihinde Milas’ta Kubilayspor ile yapacak.

Kadroya yeni transferler yapıldı.

Yeni sezonla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan MilassporMasterler Futbol takımı Koordinatörü Erkan İşli,“2018-2019 sezonunda şampiyon olan kadromuzda yer alan Deniz Kibar ve Fatih Arslan yeni sezonda bizlerle birlikte olamayacaklar” dedi.

“Yeni futbolcularımız Yusuf Kayahan, İlhami Kurtboğan, Güray Fedakar, Cüneyt Tanyeri ve Özcan Alpgiray oldular” diyen Erkan İşli, bu sene takımın antrenörlüğünü Ahmet Aktaş’ın yapacağını belirterek geçen sezon takımımızı çalıştıran hocamız Mehmet Kabak Yeni Milaspor’un da antrenörlüğünü yaptığı için zaman zaman yine bizimle birlikte olacak ve takımımızı yine çalıştıracaktır dedi.

Yeni sezon hazırlıklarımız sürüyor diyen Koordinatör Erkan İşli,“antrenmanlarımızın yanı sıra iki hazırlık maçı da yaptık ve bu maçlarda Bodrum Masterlerını 6-2, Bodrum Birlikspor’u ise 5-2 yenerek yine gücümüzü gösterdik” açıklamasında bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis