Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şampiyon Takım ‘Yeni Milasspor’u Kutladılar

​ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Şampiyon Takım ‘Yeni Milasspor’u Kutladılar

2016-2017 Sezonu Muğla Süper Amatör Küme Liginde Şampiyon olan ilçemiz takımı Yeni Milasspor geçtiğimiz hafta içinde MİTSO Lokalinde düzenlenen bir yemekle biraraya geldi.

İşletmeciliğini Can Alaceşme ve Şükrü Demirkol’un yaptıkları MİTSO Resturantta, MİTSO Başkanı Reşit Özer ve yönetim Kurulu Üyeleri tarafından verilen şampiyonluk kutlaması yemeğine Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen, yönetim kurulu üyeleri, Yeni Milasspor Futbol Takımı Genel Kaptanı İlhan Çimenci ve takımın şampiyon sporcuları ve antrenörleri katıldılar.

Şampiyonluk yemeğine Sevdamsın Yeni Milasspor Kulübü Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak ve Yeni Milasspor Amigosu Şeker İbrahim Alır’da katılarak geceye renk kattılar.

Yeni Milasspor’un şampiyonluk mücadelesinin konuşulduğu ve şampiyonluk sevincinin yaşadığı gecede MİTSO Resturant işletmecileri ve personeli yemeğe katılan tüm sporculara ve yöneticilere dört dörtlük bir sunum yaparak sporcuların beğenisini kazandılar.

 MİTSO Başkanı Reşit Özer gecede yaptığı konuşmada Milas’a şampiyonluk mutluluğunu yaşatan Yeni Milasspor Kulübü sporcularını antrenörlerini ve yönetim ekibini kutlayarak, MİTSO olarak 22 Nisan Cumartesi günü Muğla’da oynanacak olan Yatağan Play Off karşılaşmasında araç temini anlamında üzerlerine düşen görevi yapacaklarını belirterek, “Umut ediyorum ki Yeni Milasspor Yatağan maçından galip ayrılarak BAL Liginde oynama sevincini hepimize bir kez daha yaşatacaktır” dedi.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen MİTSO Başkanı Reşit Özer’e ve yönetim kurulu üyelerine verilen şampiyonluk kutlama yemeği için teşekkür ederek, 22 Nisan Cumartesi günü Muğla’ya Yatağan karşılaşmasını kazanmak için gideceklerini vurguladı.

Kazanılan şampiyonluğun anlamlı olabilmesi için Play Off Maçından galip ayrılmak ve ikinci bir şampiyonluk sevinci yaşamak istediklerini söyleyen Hasan Özmen 22 Nisan Cumartesi günü Muğla’ya, Milas olarak akın edeceklerini belirtti.

39 yıllık bir şampiyonluk özlemini giderdiklerini söyleyen Başkan Özmen Milaslı taraftarlara güvendiğini belirterek, “22 Nisan Günü Muğla’da tribünler Mor Beyaz Şampiyon Milas diye haykırmalıdır” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis