Şampiyon takımdan Başkan Tokat’a ziyaret

​​​​​​​Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde 60 yaş üstü vatandaşlarımızın eğitim aldığı Tazelenme Üniversitesi Kampüsleri arasında gerçekleşen olimpiyatlara katılan Milas Kampüsü öğrencileri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Şampiyon takımdan Başkan Tokat’a ziyaret

İlçemizi başarıyla temsil ederek, Voleybol branşında takım halinde şampiyon olan ve bireysel sporlarda madalya kazanan öğrenciler kazandıkları kupa ve madalyalarla birlikte ziyaret gerçekleştirerek, Başkan Tokat’a tamamlanan olimpiyatlar hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Olimpiyatlar öncesinde yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten öğrenciler, turnuvada gerçekleşen müsabakalar ve elde edilen başarılar hakkında Başkan Tokat’a bilgi vererek, kazandıkları kupa ile birlikte fotoğraf çektirdiler.

Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum…

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Tazelenme Üniversitesi Milas Kampüsü öğrencilerini elde ettikleri başarılardan dolayı kutladı. Özellikle en ilgi duyduğu branşlardan biri olan voleybolda takım halinde şampiyonluğun çok önemli bir başarı olduğunu ifade eden Başkan Tokat, bireysel sporlarda başarı elde eden sporcuları da tebrik etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık