Şampiyon Trabzon Ekmek Fabrikası

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Şampiyon Trabzon Ekmek Fabrikası

Milas Halkçı Birlik Gençleri tarafından, yaşamını yitiren Yeni Milasspor Kulübü As Başkanı Veysi Durukan anısına düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası şampiyonu final maçında rakibi Milas Belediye Teknik Futbol Takımını 4 - 1 yenen Trabzon Ekmek Fabrikası Futbol Takımı oldu.

Turnuvanın üçüncülük karşılaşmasında ise Dora Bilgisaray Futbol Takımı rakibi Vergi Dairesi Futbol Takımını 6 - 5 yendi ve turnuvanın üçüncülüğünü kazandı.

 

Şampiyonluğu

4 Golle Kazandılar

Trabzon Ekmek Fabrikası: 4

Belediye Teknik: 1

Maçın Hakemi: Saadettin Kuyucu

Trabzon Ekmek Fabrikası Futbol Takımı: Oğuzhan Gürler, Serhat Çelebioğlu, Hasan Gül, Hüseyin Can Uğurlu, Muhammet Dilli, Samet Dilli, Ahmet Özşahinler

Yedekler: Mehmet Kurşun

Belediye Teknik Futbol Takımı: Tercan Akdemir, Osman İskender, Tolga Ay, Nusret Sezgin, Sabahattin Karduş, Çağrı Arıkan, Burak Çakır

Yedekler: Çağlar Koban, Tuğrul Durukan, Umut Ersin Duman, Yakup Dönmez

Veysi Durukan Halı Saha Futbol Turnuvası şampiyonluk maçında sahada yer alan iki takımda grup maçlarında oynadıkları futbolla şampiyonluğu hak etmişlerdi.

Şampiyonluk maçında ilk yarıda Trabzon Ekmek ilk tehlikeli atağını genç futbolcusu Serhat ile gerçekleştirdi. Serhat’ın ceza sahası içinden attığı sert şut Belediye Teknik kalesinin üst direğinden oyuna geri döndü. Bu atağa Belediye Teknik Burak Çakır ile karşılık verdi. Burak ceza sahası üzerinden sert vurdu top az farkla üstten auta çıktı.

Çağrı, Burak paslaşması sonrası Burak yine vurdu top yan direğin yanından auta çıktı.

Trabzon ekmek Fabrikası ilk yarının ortalarına doğru Ahmet Özşahinler ile müthiş bir gole imza attı. Orta sahadan kaleyi görür görmez topa çok sert vuran Ahmet topu doksana taktı. Bu gol izleyenler tarafından alkışlandı.

 Maçta Trabzon Ekmek 1 - 0 öne geçti. Belediye Teknik atağında Çağrı Arıkan vurdu. Top yan direkten tekrar oyuna geri döndü.

Belediye Teknik atağında korner atışını Burak Çakır kullandı. Top kaleye gol olarak girmekteyken Serhat vücudunu kullanarak topun kaleye gol olarak girmesine engel oldu. Bu pozisyonda Belediye Teknik futbolcuları, topun ele çarptığını belirterek ve penaltı itirazı yaptılar. Hakem oyunu devam ettirdi.

İlk yarının son ataklarında Belediye Teknik kazandığı penaltı atışını Nusret Sezgin ile gole çevirdi ve ilk yarı 1 - 1 tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında atak ve baskılı oynayan taraf Trabzon Ekmek Fabrikası takımı oldu.

25 dakikaya tam 3 gol sığdıran Trabzon Ekmek Fabrikası maçın ikinci yarısında peş peşe golleri bulurken Belediye Teknik gol pozisyonuna girmekte çok zorlandı.

Samet Trabzon Ekmek Fabrikasını attığı güzel golle 2 - 1 öne geçiren isim oldu. Serhat skoru 3 - 1 yaptı ve maçta sonucu Ahmet Özşahinler belirledi ve skor 4 - 1 oldu.

Maçın kalan sürelerinde başka gol sesi gelmedi ve müsabaka 4 - 1 Trabzon Ekmek Fabrikası Futbol Takımı’nın galibiyeti ile sonuçlandı.

 

Turnuva Üçüncüsü

Dora Bilgisayar

Dora Bilgisayar: 6

Vergi Dairesi: 5

Maçın Hakemi: Saadettin Kuyucu

Dora Bilgisayar: Serhat Çoşkun, İlhami Kurtboğan, Gürkan Dündar, Mehmet Sarıca, Âdem Karışmaz, Bedirhan Usta, Sabahattin Engin

Yedekler: Akın Bildik, Özgür

Vergi Dairesi: Mehmet Kaya, Arif Yücel, Ramazan Şimşek, Oğuz Delice, Armağan Kıroğlu, Burak Aşıcı, Osman İslamoğlu

Yedekler: Mahmut Gül, Fatih Koçak, İbrahim Kayıhan

Turnuvanın üçüncülük maçı final maçı gibi bol gollü ve son derece mücadeleli geçti.

Vergi Dairesi maçta ilk golü bulan taraf oldu. Burak Aşıcı takımını 1 - 0 öne geçirdi ancak bu gole Dora çok çabuk cevap verdi. Bedirhan Usta skoru 1 - 1 yaptı. Maçın ismi Vergi Dairesi futbolcusu Burak Aşıcı kendisinin ve takımının ikinci golünü attı ve skoru 2 - 1 yaptı. Dora, Âdem Kaçmaz ile golü buldu skor 2 - 2 oldu. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda her iki takım açık ve hücuma yönelik oyunları ile maçı son derece güzelleştirdiler. Vergi Dairesinin başarılı futbolcusu Burak Aşıcı kendisinin ve takımının üçüncü golünü atarak skoru 3 - 2 yaptı.

Dora Bilgisaray Âdem ile gole cevap verdi skor 3 - 3 oldu.

Maçın kalan sürelerinde her iki takımda peş peşe gol pozisyonlarına girdiler. Ve maç adeta bir gol düellosuna döndü. Dora Bilgisaray Bedirhan ile maçta ilk kez öne geçti ve skor 4 - 3 oldu. İlhami üst üste iki gole imza atı ve skoru önce 5 - 3 sonra 6 - 3’e getirdi.

Vergi Dairesi, Oğuz ile bir gol daha buldu ve skor 6 - 4 oldu.

Maçın sonlarına doğru Osman, Vergi Dairesi adına bir gol daha attı ve skor 6 - 5 oldu.

Maçın kalan dakikalarında her iki takım neticeyi değiştirecek golü bulmadılar ve Dora Bilgisayar rakibi Vergi Dairesini 6-5 yenerek turnuvanın üçüncülük kupasını kazandı.

 

Turnuva Ödül Töreni

Turnuvanın final maçlarını oldukça fazla sayıda futbolsever izlerken Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Milas Belediyesi Meclis Üyeleri de turnuvanın final maçlarını izlediler ve turnuvada dereceye giren 4 takımın kaptanlarına kazandıkları kupaları verdiler. Turnuvaya katılan 22 futbol takımın kaptanlarına turnuva komitesi birer teşekkür plaketi verdiler.

Turnuva birincisi Trabzon Ekmek Fabrikası turnuva komitesinden Bin TL ödül alırken turnuva ikincisi Belediye Teknik Takımı 750 TL ikincilik ödülü aldı.

 

Turnuva Değerlendirmesi

Şampiyon Takım: Trabzon Ekmek Fabrikası

Turnuva İkincisi: Milas Belediye Teknik Takımı

Turnuva Üçüncüsü: Dora Bilgisayar Takımı

Turnuva Dördüncüsü: Vergi Dairesi

Turnuvanın Gol Kralı: Mustafa İçöz (Dünya Kuyumculuk 21 Gol)

Turnuvanın En İyi Kalecisi: Tercan Akdemir (Belediye Teknik)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık