‘Şampiyon Yeni Milasspor U19 Futbol Takımı’ Başkan Tokat’ı ziyaret etti

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

‘Şampiyon Yeni Milasspor U19 Futbol Takımı’ Başkan Tokat’ı ziyaret etti

A Grubunda yenilgisiz şampiyon olan Yeni Milasspor U19 Futbol Takımı, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Ligde oynadığı 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik alan ve grubunu birinci sırada tamamlayıp ilimizi temsil etmek için oynadığı Play Off karşılaşmaları sonucunda Muğla Şampiyonu olan Yeni Milasspor U19 Futbol Takımı, Başkan Tokat’ı ziyaret ederek başarı sözü verdi.

Yeni Milasspor Başkanı Hasan Özmen ile beraber Başkan Tokat’ı ziyaret eden U19 Takım Antrenörü Mustafa İçöz, 3 - 6 Mayıs tarihlerinde Burdur Grubunda mücadele edeceklerini belirterek, “Burdur’da Afyonkarahisar, Denizli, Antalya, Isparta ve Konya takımları ile mücadele edeceğiz. Umuyoruz ki Milas ve Muğla Şampiyonu olan Yeni Milasspor U19 Futbol Takımımız, Türkiye Şampiyonasında da başarılı olacaktır”dedi.

Grubunda ve Play Off karşılaşmalarında elde edilen şampiyonluk için mutlu olduğunu belirten Başkan Tokat, Burdur’da oynanacak Türkiye Şampiyonası için başarı dileyerek, “Sizlerin başarıları bizim için önemli. Üst takımlarda genelde hep dış transferlerle başarı yakalamak için uğraşıyor.İnsanın kendi altyapısında oluşturduğu, kendi yetiştirdiği takımla başarı elde etmesi daha anlamlı.Amatör sporun amacı geleceğe sporcu yetiştirmek.İnşallah sizler de önümüzdeki yıllarda istikrarlı bir şekilde başarı elde edip üst takımlara hizmet edeceksiniz.Dış transferlerle bu işte pek başarı elde edemiyoruz.Bu anlamda sizler üst takımlarımızın geleceğisiniz.Sizleri yetiştiren kulübümüze, hocalarımıza ve ailelerinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Burdur’da Milas’ın tanıtımını yapacaksınız.Oradaki maçlarda sağlıklı ve sakatlık yaşamadan müsabakalar çıkarmanızı diliyorum.Başarı haberlerinizi bekliyor olacağız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık