Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şampiyona yakışan gece…

Kıyıkışlacıkspor Kulübü, 4 Haziran Pazar günü Kıyıkışlacık mahallesinde şampiyonluk gecesi düzenledi.

Şampiyona yakışan gece…

2022-2023 futbol sezonu Muğla mahalli ikinci amatör küme A. gurubunda yer alan Milas Kıyıkışlacık Spor sezon başında kurduğu güçlü kadro ile mahalli ikinci amatör küme A. gurubunda şampiyon oldu.

Şampiyon Kıyıkışlacık Spor geçtiğimiz Pazar günü Kıyıkışlacık da düzenlediği şampiyonluk gecesine  her zaman sporcunun yanında olan  Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat, Milas İlçe Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İkinci  Başkanı aynı zamanda Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal,  Milas Spor Kulüp Başkanı İş Adamı Hasan Özmen, Milas Ergin Spor Kulübü Başkanı Sercan Ergin, Bafa Zeytin Spor Kulüp Başkanı Mutlu Mersin, Milas Gençlik Spor Kulübü As Başkanı iş adamı Şafak Kaya, Milas Belediye Beçin Spor ikinci başkanı Erhan Çiftçi, Boğaziçi Bagilya Spor Kulüp Başkan yardımcısı Ümit Yörük, yönetim kurulu üyeleri  Hüseyin Miral, Celal Karakoyun, Muhammet Tuzla, Erhan Miral, Yakup Miral, Kıyıkışlacık Spor Kulübü Başkanı iş Adamı Akın Durmaz ile yönetim kurulu üyeleri, Kıyıkışlacık Spor futbolcuları ve Kıyıkışlacık sevdalıları katıldı.

Erken saatlerde başlayan şampiyonluk gecesinde  Kıyıkışlacık  mahallesinde yaşayan yazlıkçı  aileler ve Kıyıkışlacıklı gençlerin birlikte kurdukları “Oynatmaya Az Kaldı” isimli oyun sergiledi. Volkan Han’ın yönettiği tiyatro büyük ilgi gördü.

Şampiyonluk gecesinin sunuculuğunu yönetim kurulu üyesi Süleyman Bozan yaptı. Gecenin ilk konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Akın Durmaz yaparken, geceye katılan herkese katıldıkları için teşekkür etti.

Daha sonra sırasıyla Milas İlçe Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu ile Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da birer konuşma yaparken,

Başkan Tokat, “2022-2023 futbol sezonunda ikinci amatör kümede çok başarılı müsabakalar sergilendi. Mahalli birinci amatör kümeye terfi eden Kıyıkışlacık Spor, Dörtyol Spor ve Boğaziçi Bargilya Spor takımlarına sezon boyunca gösterdikleri başarılı sonuçlar için teşekkür ediyorum. Birinci amatör kümeye terfi eden üç takımımıza maddi ve manevi yanlarında olacağım.” Dedi.

Kıyıkışlacık Spor takımının şampiyonluk gecesinde Milas Mylasa  48 Restoran’ta  sahne alan Ezgi Özcan güzel sesi ve güçlü yorumuyla geceye renk kattı.

Şampiyonluk gecesi geç saatlere kadar devam ederken, gece toplu hatıra fotoğrafı çekimi ve ‘şampiyon Kıyıkışlacık’ tezahüratıyla sona erdi.

Mahalli ikinci amatör kümede şampiyon olan Kıyıkışlacık Spor takımına Milas Önder Gazetesi olarak tebrik ediyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis