Şampiyonlar Karşılandı

ÖNDER Spor Haber -Hüseyin AÇAR

Şampiyonlar Karşılandı
  • 12 September 2018, Wednesday 6:59

Bosna Hersek’te yapılan Balkan Güreş Şampiyonasında Güreş Milli Takım Kafilesinde yer alan 2 sporcumuz ve antrenörleri elde edilen 2 Balkan Şampiyonası sonrasında Milas’a döndüler.

Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Spor Lisesi öğrencileri olan 2 milli sporcumuzdan ilk şampiyonluğu grekoromen dalında güreşlere katılan ve 38 kg’da mindere çıkan Abdullah Akdağ kazandı. İkinci Şampiyonluğumuz, aynı okulun öğrenci sporcularından olan ve 51 kg’da mindere çıkan 17 yaş grubu güreşçimiz Ramazan Tekin’den geldi.

Güreşçilerimizin Bosna Hersek’teki antrenörlüğünü Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezimizin antrenörlerinden Abdullah Aldemir üstlenmişti.

 Yurda Döndüler

 

7-8-9 Eylül tarihleri arasında Bosna Hersek’in Sarejova Şehrinde yapılan Balkan Güreş Şampiyonasına imzasını atan Türk Güreş Milli Takım Sporcuları arasında yer alan ve ülkemize kazandırılan 20 Altın madalyanın ikisini getiren Milaslı güreşçilerimiz Abdullah Akdağ, Ramazan Tekin ve Milli Takım Antrenörümüz Abdullah Aldemir, 10 Eylül Pazartesi Akşamüstü Milas Bodrum Havalimanında Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Müdür Vekili Durmuş Tayfun Uslu, Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Spor Lisesi Müdürü Ercan Çatak, Güreş Milli takımımız Antrenörlerinden Bünyamin Emik, Mustafa Boylu ve çok sayıda güreşseverlerce karşılandılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık