“Şampiyonlar ve Kupaları” Radyo Gözlem’deydi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

“Şampiyonlar ve Kupaları” Radyo Gözlem’deydi

2017 - 2018 Türkiye Büyük Erkekler İkinci Liginde Şampiyon olan ve Milas’a Şampiyonluk Kupasını armağan eden Milas Belediyespor’un başarılı sporcuları Radyo Gözlem Spor Saati’nde Şampiyonluk öyküsünü dinleyicilerle paylaştılar.

22 Mart Perşembe günü saat 13’te Radyo Gözlem Spor Saati’nde Hüseyin Açar’ın konuğu olan Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı Kaptanı Celil Uysal, Liberolarımız Tugay Uçak, Akay Çalık ve smaçörlerimiz Mertcan Akın, Soner Çay, Spor Saati dinleyicileri için Elazığ ve Adıyaman’da oynadıkları şampiyonluk maçları ile ilgili ayrıntılı ve önemli bilgiler vererek Şampiyonluğun öyküsünü anlattılar.

 

Böyle karşılama ve kutlama görmedik

Takımı Kaptanı Celil Yavuz, “Şampiyonluğumuz Milas’a armağan olsun” diyerek, Milas’ta yaşanan şampiyonluk kutlamalarının kendilerini çok şaşırtığını ve çok mutlu ettiğini söyledi.

Milas’a farklı illerden geldiklerini, Milas Kültürü ile buluştuklarını söyleyen Kaptan, uzun lig serüvenini anlatarak, “İnanmıştık ve kazandık” dedi.

Kazanılan şampiyonluğun önemini vurgulayan Yavuz, “Milas - Bodrum Havalimanında başlayan karşılama ve Atapark’taki renkli görüntüler tüm sporcu arkadaşlarım gibi beni de son derece mutlu etti” dedi.

 

‘Takım Ruhu’ şampiyonluğu getirdi

Spor Saati konukları Akay Çalık, Mertcan Akın, Soner Çay, Tugay Uçak ve Celil Yavuz, yaptıkları ortak açıklama ile kazanılan şampiyonluğun bir ekip dayanışması sonucunda gerçekleştiğini söylediler.

Takım olmanın önemi üzerinde duran genç sporcular, şampiyonlukta ve başarıda en büyük payın kendilerine yılmadan destek veren Milaslı Taraftarlar olduğunu söyleyerek, “Zaferin gelmesinde destekleri tartışılmaz olan ve hem Elazığ’a hem de Adıyaman’a gelerek Kulüp Yöneticisi Ümit Çiçek ve Tuncay Bey’e verdikleri destekler için teşekkür ediyoruz” dediler.

Milas’ı çok sevdiklerini, Milaslıların kendilerine çok sahip çıktığını da vurgulayan sporcularımız, Teknik Sorumlu Osman Çakıray ve Antrenör Sefa Koşar ile lig mücadelesinin uzun ve yorucu olduğunu ancak sonucunun son derece anlamlı ve güzel bir şekilde elde edildiğini söyleyerek, 2018 - 2019 sezonunda Birinci Ligde yine hedeflerinin bir üst lig olduğunu belirttiler.

 

Üst Düzey Takımları Milas’a izleteceğiz

Yeni sezonda Türkiye Birinci Voleybol Liginde yer alacaklarını belirten voleybolcularımız, Milas Belediyespor Kulübünün şampiyonluk mücadelesi yapan ve başarıda pay sahibi olan diğer tüm sporcularının Milas’a ve Milaslılara selam ve sevgilerini getirdiklerini söyleyip, “Gelecek dönemde üst düzey sporcuların ve takımların yer aldığı Birinci Ligde yine taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz” diyerek Radyo Gözlem’e ve Spor Saati programına teşekkür ettiler.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık