Şampiyonluğa En Yakın Takım Kıyıkışlacık

​​​​​​​Muğla 1.Amatör Küme Ligi B grubunda ilçemizi temsil eden Kıyıkışlacık Iasosspor ile Boğaziçi Bargilyaspor zirve mücadelesi için çıktığı karşılaşmada kazanan taraf Iasosspor oldu. Oynadığı 7 maçta, 7 galibiyet alan ve 21 puana yükselen Kıyıkışlacık İasosspor, en yakın rakibi Boğaziçi Bargilyaspor'un 6 puan önünde zirvede tek kaldı.

Şampiyonluğa En Yakın Takım Kıyıkışlacık
  • 25 December 2023, Monday 16:38

Ligin başladığı günden itibaren oynadığı tüm lig maçlarını kazanan ve namağlup ligin liderlik koltuğunda oturan Kıyıkışlacık İasosspor, Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda 23 Aralık Cumartesi günü Boğaziçi Bargilyaspor'u 4-1 yendi.

Antrenörlüğünü Cenk Atasoy'un, yardımcı antrenörlüğü Mehmet Ali Altaş'ın yaptığı Kıyıkışlacık İasosspor, ligin bitmesine son 3 hafta kala, ligin 8. hafta maçında, lig ikincisi, antrenörlüğünü Zafer Kocagöz'ün yaptığı Boğaziçi Bargilyaspor'u yenerek, haftayı hem galibiyet ve 3 puanla hem de kendi liginin şampiyonu olarak kapattı.

CHP Milas Belediye Başkan Aday Adaylarından eski Milletvekili Fevzi Topuz'un da tribünlerden izlediği lig maçını çok sayıda futbolseverler de seyretti.

Keyifli ve güzel bir maç izlettiren iki takımın futbolcuları, dostça mücadele ederek tribünlerden alkış aldılar.

Hakemler: Yaşam Bacaksız, Uğurcan Uysal ve Melih Yavuz.

Boğaziçi Bargilyaspor:  Görkem (kaleci), Ömer Faruk, Ogün, Yaşar Çağan, Berkay, Metehan, Onur, Davut Berke, Ahmet Uysal, Özgür ve Ahmet Kantar.

Yedekler: Özgür, Fatih, İsmail.

Kıyıkışlacı Iasosspor: Faruk (keleci), Muhammed Kılıç, Justin Orsi, Serkan, Fırat, Kürşat, Fatih, Erdem, Hakan, Can Debbağ, Fudeil Mehmet Oğuz.

Yedekler: Bartu, Oğuzhan, Kayahan, Zihni, Emirhan, Münir, Mert, Emirhan Arılık ve Efe.

Maçın ilk yarısının henüz başlarında Kıyıkışlacıksporlu Mehmet Oğuz güzel bir golle takımını 1-0 öne geçirdi.

13. dakikada İasossporlu Mehmet Oğuz ilk vuruşun bir benzerini yaparak hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı.

15. dakikada Boğaziçi ilk gol atağını gerçekleştirdi. Ahmet Uysal sert bir şutla topu kaleye gönderirken, ofsayt nedeniyle gol kabul edilmedi.

İlk yarı 2-0 Kıyıkışlacık İasosspor'un üstünlüğü ile kapandı.

Maçın ikinci yarısında atak ve baskılı oynayan taraf Kıyıkışlacık İasosspor oldu.

65. dakikada gelişen Kıyıkışlacıklı Can Debbağ takımının üçüncü golünü atarak skoru 3-0 yaptı.

Dakika 83'te Bargilyasporlu İsmail Akkuş topu kaleci Faruk'un üzerinden aşırtarak, takımının maçtaki tek golünü attı ve skor 3-1 oldu.

Maçın son saniyelerinde Kıyıkışlacıkspor, Can Debbağ ile bir gol daha attı ve bu golle maç 4-1 İasosspor'un galibiyetiyle sonuçlandı.

Karşılaşmayı 4-1 kazanan Kıyıkışlacık Iasossporlu futbolcular, maçın ardından deplasman tribünündeki taraftarının yanına giderek galibiyeti kutladı.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık