Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

​​​​​​​Şampiyonluk İstiyorum

Gürcistan’ın Tiflis şehrinde 8 -13 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan 35+ Serbest Güreş Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi, Muğla ve Milas’ı temsil edecek olan Milas Belediyesi güreşçisi Erkan Uysal; “En büyük hedefim dünya şampiyonu olmak ve Türk Bayrağını göndere çektirmektir” dedi.

​​​​​​​Şampiyonluk İstiyorum

Gürcistan’da yapılacak Dünya Şampiyonası Serbest Güreş Müsabakalarında Milli Takım forması ile mücadele edecek olan ilçemiz sporcusu Erkan Uysal, şampiyona öncesinde son antrenmanını Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde yaptı.

Antrenman sonrasında gazetemize şampiyona ile ilgili bir açıklama yapan milli güreşçimiz Erkan Uysal “Bu kez şampiyonluk için Gürcistan’a gidiyorum” dedi.

Desteklere teşekkür etti

Şampiyonaya sıkı bir şekilde hazırlandığını vurgulayan Erkan Uysal, bugüne kadar kendisine maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ettiğini de belirterek,“bu şampiyonaya gidebilmem de sponsorluğumu yapan değerli arkadaşım Nefes Kimya Enerji Firması Yönetim Kurulu Başkanı,  iş insanı Gümüşhaneli Nejat Demirci’ye de teşekkür ettiğini ediyorum” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık