Şampiyonu Belirleyecek Turnuva Bugün Oynanacak

2023-2024 Eğitim ve Öğretim sezonunda Milas Milli Eğitin Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Başaran'ın ilçe koordinatörlüğünü yaptığı ‘24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası’ final müsabakaları 22 Kasım Çarşamba günü (bugün) Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Spor Salonu’nda saat 20.30’da oynanacak.

Şampiyonu Belirleyecek Turnuva Bugün Oynanacak
  • 22 November 2023, Wednesday 11:43

2 grupta, öğretmenlerden oluşan 9 voleybol takımının katılımıyla başlayan voleybol turnuvasının hakemlikleri de yine öğretmenler tarafından yapılıyor.

Geçtiğimiz günler içerisinde sona eren grup maçları sonrasında gruplarında ilk 2'ye giren takımlar, yarı final maçlarında, 21 Kasım Salı günü Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiler.

Bu müsabakalarda Özge Koleji takımı, tüm maçlarını set vermeden kazanan Anadolu Lisesi’ni yarı final maçında set vermeden 3-0 yenerken, yine Sakarya Ortaokulu takımı da Şehit Murat İnci Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenerek turnuvanın şampiyonluk maçı oynama hakkını elde ettiler. Özge Koleji takımı ile Sakarya Ortaokulu takımı bugün akşam Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Spor Salonu’nda saat 20.30’da şampiyonluk için mücadele edecek.

Turnuvanın yarı finalinde rakiplerine yenilen Anadolu Lisesi ile Şehit Murat İnci Anadolu Lisesi bugün saat 19.00’da Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Spor Salonu’nda 3'üncülük ve 4.'üncüğü için mücadele edecekler.

Öğretmenlerarası voleybol turnuvasının bugün oynanacak final maçları sonrasında, turnuvanın ilk 4 sırasını oluşturacak voleybol takımlarının kupa ve madalyaları 24 Kasım Cuma günü saat 09.00'da Milas Evlendirme ve Düğün Salonunda yapılacak olan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında verilecek.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık