Sercan Günay Dünya Üçüncüsü oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Sercan Günay Dünya Üçüncüsü oldu

lçemizi ve Türkiye’yi Kıbrıs Girne’de yapılan Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasında temsil eden ilçemiz sporcularından Sercan Günay, kategorisinde önce ilk 6’ya kaldı. Daha sonra ilk üç başarılı sporcu arasına girerek Dünya 3’üncüsü olma başarısını gösterdi.

26 - 27 Mayıs tarihlerinde Girne’de yapılan Word Chappions Ship Body Bulding / Dünya Vücut Şampiyonasında Ege Bölgesi’nin yetenekli ve gelecek vadeden sporcuları arasında şampiyonaya katılan genç sporcumuz Günay, Mayıs ayı başında Marmaris’te katıldığı ve elde ettiği Dünya Yedinciliği sonrasında başarısını bu kez yenileyerek 14 sporcu arasında önce ilk altıya kaldı ve daha sonraki turda ilk üç derece içinde yer alma başarısı gösterdi.

Ülkemiz ve ilçemiz adına Kıbrıs’ta yapılan WABBA 2018 Dünya Vücut Şampiyonasında farklı ülkelerden gelen vücut sporcularıyla yarışan Sercan Günay, kategorisinde Dünya Üçüncülüğünü kazanarak Milas’a ve Türkiye’ye Üçüncülük Kupası kazandırdı.

Eylül ayı içinde İstanbul’da yapılacak Vücut Şampiyonası öncesi elde ettiği bu başarıyla ilçemizi ve ülkemizi gururlandıran Milaslı genç sporcumuz Sercan Günay’ı kutluyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık