Sezon öncesi ziyaretler

2021-2022 futbol sezonunda ilçemizi Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde temsil edecek olan ve geçen sene Muğla Birici Amatör Küme Ligi’nde şampiyon olarak Süper Amatör Küme Ligi’ne yükselen ilçemiz takımı Milas Gençlikspor Kulübü yönetimi, sezon öncesi iki ziyaret gerçekleştirdi.

Sezon öncesi ziyaretler
  • 27 August 2021, Friday 10:05

Kulüp Başkanı Ersin Köksal ve yönetim ekibi ilk önce Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek, Ekim ayı sonunda başlayacak olan lig mücadelesi ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Milas Gençlikspor Kulübü’nün futbolda ligin her alt kategorisinde mücadele edeceğini vurgulayan Kulüp Başkanı Ersin Köksal, Milas Gençlikspor Kulübü’nün futbolun yanı sıra birçok spor branşında ilçe sporuna hizmet ettiğini belirterek, salon sporlarında dereceler elde eden sporcularıyla ilçenin tanıtımına katkı sağladığını söyledi.

Başkan Tokat’ı lig maçlarını izlemeye davet eden Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal; “Milas sporuna ve sporcusuna her zaman destek olduğunuz için size teşekkür ediyorum” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da Milas Gençlikspor’un, Milas’ın saygın spor kulüplerinden biri olduğunu vurgulayarak; “Olanaklar elverdiği takdirde sadece sizin değil diğer spor kulüplerimizin maçlarını da izlemek isterim” dedi.

“Milas Belediyesi olarak, ilçe adına müsabakalara katılan tüm spor kulüplerine ve sporculara bugüne kadar hep destek olduk” diyen Başkan Tokat; “Bugünden sonra da yine spor kulüplerimize desteklerimizi sürdüreceğiz” diyerek, ziyaretleri için Milas Gençlikspor Kulübü başkanına ve yönetim ekibin teşekkür etti.

Kaymakam Böke’ye ziyaret

Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal ve yönetim ekibi, sezon öncesi ikinci ziyaretlerini Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’ye yaptı.

Kaymakam Böke’yi makamında ziyaret eden Milas Gençlikspor Kulübü Yönetim ekibi, kulüp çalışmalarıyla ilgili olarak Kaymakam Böke’ye bilgilendirmeler yaptı.

“Milas’a hoş geldiniz” diyen Milas Gençlikspor Kulübü yönetimi, 2021-2022 futbol sezonunda oynayacakları lig maçlarına Kaymakam Mustafa Ünver Böke’yi davet ederek, kulübün genel yapısıyla ilgili olarak bilgi paylaşımında bulundular.

Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal; “Milas Kaymakamımızın spora yaklaşımı ve gençliğe bakış açısı bizleri çok mutlu etmiştir” açıklamasında bulunarak, Kaymakam Mustafa Ünver Böke’ye Milas Gençlikspor Kulübü formasıyla bir plaket vererek teşekkür etti.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık