Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Sezonun İlk Kupası Milasspor’dan

​​​​​​​2018-2019 Ege Bölgesi Şampiyonu Milasspor Masterler Futbol Takımı 2020-2021 Spor sezonu öncesinde son hazırlık turnuvası için gittiği Balıkesir Ayvalık’ta karşılaştığı tüm takımları yenerek namağlup şampiyon oldu.

Sezonun İlk Kupası Milasspor’dan
  • 22 September 2020, Tuesday 10:16

Ayvalık’ta 12 Masterler Futbol Takımın katıldığı dostluk futbol turnuvasında grubunda önce Edremit Masterler Futbol takımını Cüneyt Tanyeri’nin 3 ve Ramazan Akkoyun’un 2 golü ile 5-3 yenen ilçemiz takımı Milasspor Masterlerı, grubunda oynadığı ikinci maçında Hatay Zülüflühan Masterler Takımını Cüneyt Tanyeri’nin attı tek golle 1-0 yendi ve grubunda yarı finale kaldı.

Grubunda üçüncü ve son maçında İzmir Balçova Masterlerıyla karşılaşan Milasspor Masterlerı bu maçı da 3-2 alarak grubundan yenilgisiz yarı finale çıktı.

Balçova maçında takımımızın golleri Coşkun Şenol (2) ve takımın antrenör oyuncusu Mehmet Kabak’tan geldi.

 Yarı Final Maçı

Milasspor:3 Hatay Samandağspor:1

Turnuvanın yarı final maçında grup karşılaşmalarındaki iyi oyununu tekrarlayan Milasspor Masterler Futbol Takımı, karşılaşmayı Cüneyt Tanyeri’nin attığı 3 golle 3-1 kazanarak adını finale yazdırdı.

Milasspor Masterler Futbol Takımı futbolcusu Cüneyt Tanyeri bu maçta 3 gol atarak hattrek yaptı ve turnuvada toplam 7 gol atan Cüneyt Tanyeri turnuvanın en çok gol atan futbolcusu oldu.

Şampiyon Milasspor Masterlerı

Milasspor:0 Edirne Veteranlar:0

Turnuvanın 20 Eylül Pazar günü oynanan final maçında Edirne Veteranlar Futbol Takımıyla karşılaşan ilçemiz takımı Milasspor Masterlerı iyi oyunlarını bu maçta da sürdürdü.

Karşılaşmanın normal sonucu beraberlikle tamamlanan maçta şampiyonu penaltılar belirledi.

Penaltı atışlarında kalesinde devleşen Milasspor kalecisi Metin Pozlu rakibin 2 penaltı atışını kurtardı ve şampiyonlukta pay sahibi oldu.

Mor Beyaz Milasspor Masterler Futbol Takımı şampiyonluk maçında rakibi Edirne vetaranlarını penaltı atışları sonrasında yenerek Ayvalık Dostluk Futbol Turnuvasının şampiyonu olarak ilçemiz Milas’a sezonun ilk kupasını kazandırdı.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis