Siyaset ve Spor Camiasını Buluşturan Yemek

Milas'ı Muğla 1. Amatör Küme Ligi A grubunda temsil eden Milas Dörtyolspor Kulübü birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenledi.

Siyaset ve Spor Camiasını Buluşturan Yemek
  • 14 December 2023, Thursday 12:46

Başaralı bir grafikle ilçemizi temsil eden lig ikincisi Milas Dörtyolspor Kulübü Yönetimi ve sporcuları, 13 Aralık Çarşamba günü, Milas Havuzbaşı Düğün Salonu’nda Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında düzenlenen yemekte sporseverlerle bir araya geldi.

Yoğun katılım ve ilginin olduğu geceye Milas Belediyesi Başkanı, Muğla Büyük Şehir Başkan Aday Adayı, Milas Belediyesi Milasspor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat, Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Murat Sodra, CHP Milas Belediyesi Başkan Aday Adayları, Mehmet Günlük, Halil Mutlu, Mehmet Ateş, Servet Evran, Suat Özcan, Fevzi Topuz, Fahrettin Üstün, Süleyman Koç, belediye meclis üyesi aday adayları, Milas Dörtyolspor Kulüp yöneticileri ve sporcuları, Milas'ın futbol kulüpleri başkan ve yöneticilerinden Dr. Alp Milasspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal ve yöneticileri, Boğaziçi Bargilyaspor Kulüp yöneticileri, Bafa Belediyesi Zeytinspor Kulüp yöneticileri, Milas Belediyesi Milasspor Kulüp yöneticileri, muhtarlar ile sporseverler katıldı.

Gecede yapılan konuşmalarda sporda şiddetin olmaması, sporun birlik ve kardeşlik olduğu vurgusu yapılırken, geçtiğimiz günlerde FİFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleşen çirkin saldırı kınandı.

Açılış konuşmasını yapan Milas Dörtyolspor Kulübü Basın Sözcüsü Taner Toker, geceye katılanlara teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Milas Dörtyolspor Kulübü Genel Koordinatörü Semih Kuyucu, “Dörtyolspor’un sermayenin değil halkın takımı olduğunu buraya katılarak gösterdiniz. Teknik Direktörümüz Mustafa İçöz yönetimindeki bu ekibe canı gönülden inanıyorum ve güveniyorum. Kalan dört maçımızı da kazanıp Süper Amatör’de Milas’ı biz de temsil etmek istiyoruz. Bu başarıyı bizi destekleyenlere borçluyuz.” Dedi.

TOPLUM OLARAK ŞİDDETİ DURDURMALIYIZ

Konuşmasına hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınayarak başlayan Milas Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Muhammet Tokat, “Bütün dünyaya rezil olacak şekilde ciddi bir saldırı düzenlendi. Ülkemizin gittikçe bu şiddet ortamına yönelmesinden son derece kaygı duyuyoruz.  Şiddet sadece sporda değil, hayatın her alanında var.  Toplum olarak bu gidişatı durdurmalıyız. Kulüp yöneticilerine ve taraftarlara bu anlamda spor ahlakına uygun şekilde müsabakaları izlemelerini telkin ediyorum.” dedi.

BİZ BİR ANNE VE BABANIN EVLATLARIYIZ

Sporun, dostluk ve sevgi olduğunu vurgulayan Başkan Tokat, geceye katılan kulüplerin isimlerini tek tek sayarak, “Biz bir anne ve babanın evlatlarıyız. Aramızdaki mücadele iki kardeş arasındaki rekabet gibi olmalı ki aile havası bozulmasın. Tüm Milas halkı da bu kulüplere aynı aile havasıyla sahip çıksın. Elimizdekilerin kıymetini bilelim. Spor, dostluk ve kardeşliktir. Spor, gençleri ve çocukları hayatın olumsuzluklarından kurtarıp, olumluluklarına yönetme alanıdır. Gayretimiz gençliğin iyi yerlerde olması içindir. Belediye olarak da her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Milas Belediyespor voleybol takımımız bu hafta Fenerbahçe ile oynuyor. Fenerbahçeli olmama rağmen bu hafta kendi takımımı destekleyeceğim. Hepinizi de voleybol karşılaşmasına bekliyorum. Tüm spor kulüplerimize hatasız, kazasız bir sezon diliyorum” dedi.

Gecede geçtiğimiz Mart ayında vefat eden Milas Firuzpaşa - Gazipaşa Mahalle Muhtarı Recep Panay da anılırken, Semih Kuyucu, Dörtyolspor'un yönetim ekibini ve futbolcu kadrosunu sahneye davet ederek, davetlilerle tanıştırdı.

Dörtyolspor'un renklerini taşıyan yeşil-kırmızı formanın açık arttırma ile satışı yapılırken, en fazla teklifi veren CHP Milas Belediyesi Başkan Aday Adaylarından Servet Evran formanın sahibi oldu. Gecede ayrıca diğer aday adayları da bağışlarda bulunarak, kulübe destek verdiler.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Dörtyolspor'un 2022-20223 şampiyonluk kupasını takımın antrenörü Mustafa İçöz ile takım kaptanı Sabahattin Karakuş'a vererek, yeni sezonda da başarı ve şampiyonluk diledi.

Milas Dörtyolspor birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi şarkılar eşliğinde devam etti.   

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık