Son başvuru: 7 Eylül Perşembe günü saat 15:00
ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milas Kamu Kurum ve Kuruluşları arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası, 19 Eylül - 29 Ekim 2017 tarihleri arasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanacak.
Cumhuriyet Bayramına yakışır nitelikte bir Voleybol Turnuvası için çalışmalara başlayan Muğla Büyükşehir Turizm ve Spor Daire Başkanlığı, Milas’ın yeni kapalı spor salonundaki ilk spor etkinliğini de gerçekleştirecek.
Turnuvaya katılacak voleybol takımları, sporcu listelerini 7 Eylül Perşembe günü saat 15’e kadar Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde Tertip Komitesine verecekler. Aynı gün, turnuvayla ilgili teknik toplantı da yapılacak.
Turnuva Statüsü
1-Turnuva Milas ilçesinde bulunan kamu kurum ve kuruluşları arasında yapılacaktır.
2-Turnuva, Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanı Başkanlığında, Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığının tespit edeceği iki üye ve takımların seçeceği en az iki üyeden oluşacak Tertip Komitesi gözetiminde 3 hakem tarafından oynatılacaktır.
3-Müsabakalar uluslararası oyun kurallarına göre oynanacaktır, ancak file yüksekliği sporcular karma olduğu için 238 cm olacaktır.
4-2015-2016 ve 2017-2018 sezonunda faal sporcular olan kurum mensupları, kurumda çalışan stajyer öğrenciler, tedarikçi firmaların personeli, derneklerde üyelik süresi iki yıldan az olanlar kurum ve kuruluşlar adına turnuvada oynayamayacaklardır.
5-Turnuvaya katılan takımlar, bayan ve bay mensuplarından karma oluşabilecektir.
6-Turnuvaya katılacak kurum ve kuruluşlar en fazla 20 sporcudan oluşacak takım listelerini hazırlayarak, (Turnuva başladıktan sonra kuruma dâhil olan personel listeye ilave edilir) kurum amiri ve doktor onayından sonra teknik toplantıda Tertip Komitesine teslim ettikleri takdirde fikstüre dâhil edilecektir.
7-Turnuvanın hakem, görevli, sağlık personeli ve ödül giderleri Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı tarafından karşılanacaktır.
8-Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa, en centilmen takıma, en iyi takıma, en başarılı antrenöre ve en iyi sporcuya ödül verilecektir.
9-Turnuvaya katılacak takımlar, bu statüyü yetkili kurum yöneticilerine onaylatarak teknik toplantıda tertip komitesine sunacaklardır.
İstenen evraklar
1-Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası Katılım Listesi (Kurum ve kuruluş Amiri İmzalı ve Onaylı),
2-Her bir sporcunun Aile hekiminden alacakları Sağlık Raporu,
3-Her bir sporcunun nüfus kimlik kartı fotokopisi.





