Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Son dakika golü ile yıkıldı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Son dakika golü ile yıkıldı

Maçın Hakemleri: Serkan Cantürk, Şivan Kesici, Ali Cem Zorbay

Yeni Milasspor: Batuhan Şevket, Resul Kaya, Oğuzhan Özkaya, Azat, Fahri, Ömer, Hakkıcan, Münir, Anıl, Yiğithan, Mert

Yedekler: Serkan, Eren, Serkan, Osman, Cem, Fırat

Antrenör: Mustafa İçöz

B. B. Bodrumspor: Aytekin, Mert Tuğrul, Miraç, Umut, Erdoğan, Murat, Cem Cemal, Yasin, Eray, Batuhan, İbrahim

Yedekler: Volkan, Ertuğ, Raif, Beran

Antrenör: Kemal Serçe

Muğla U 17 Ligi A grubunda Play Off mücadelesi veren ilçemiz takımı Yeni Milasspor grup şampiyonu B. B. Bodrumspor karşısında yediği son dakika golü ile Play Off şansını Menteşegücü ile oynayacağı tek maça bıraktı.

Bodrumspor karşısında alacağı galibiyet ve 3 puan ile lig ikincisi olarak ilçemizi Muğla Play Off maçlarında temsil edecek olan Yeni Milasspor Milas Stadyumunda 14 Ocak Cumartesi günü oynadığı maçta aradığı golü Münir’in attığı güzel gol ile bulmasına rağmen karşılaşmanın son dakikalarında yediği penaltı golü ile tüm umutlarını bir sonraki tek karşılaşmaya bıraktı.

Maça son derece güzel başlayan ve gol atakları ile Bodrumspor kalesine yüklenen ilçemiz takımı Yeni Milasspor karşılaşmanın hemen başlarında Hakkıcan ile net bir gol şansını değerlendiremedi.

Yiğithan’ın pası ile ceza sahasında topla buluşan Hakkıcan topu kalecinin üstüne değil de köşeye bırakabilseydi Yeni Milas maça golle başlayacaktı.

Maçın yirminci dakikasında Yeni Milasspor atağında ceza sahası üzerinde topla son olarak buluşan Münir ilk rakibini çalımla geçti kaleye baktı sert vurdu ve topu üst köşeden ağlarla buluşturdu.

Atılan bu gol hem maçı izleyen tribünlerdeki taraftarları hem de sahada ve yedek kulübesinde bekleyen futbolcuları çok sevindirdi.

Dakika 35’te kazanılan Yeni Milasspor faul atışını kaptan Yiğit kullandı. İyi vurdu anacak top az farkla üstten auta çıktı.

Maçın ilk yarısında konuk takım Bodrumspor’un atak futbolunu pek göremedik daha çok savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koydu. Maçın ilk yarısının sonlarına doğru Eray ceza sahası üzerinden topu sert bir şutla kaleye gönderdi. Top az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Yeni Milasspor’un 1 – 0’lık galibiyeti ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında her iki takımda daha etkili bir futbol ortaya koydu. Bodrum spor ilk yarıya göre tehlikeli ataklarla gol arayışına girdi.

Dakika 70’de Yiğithan ortaladı. Bodrum savunması topu ceza sahası dışına taşıdı. Anıl topla buluştu vurdu top kaleci Aytekin’den geri döndü.

Dakika 72’de Bodrumspor net bir gol kaçırdı. Eray ceza sahası dışından topa sert vurdu. Köşeye giden topa uzanan kaleci Batuhan son anda uzandı ve köşeden topu kornere atarak Bodrumspor’un sevinmesini engelledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Yeni Milasspor 3 oyuncusunu oyundan aldı ve yeni oyuncularla maça hareketlilik getirmek istedi.

Dakika 75’te kazanılan bir frikik atışını yine Yiğithan kullandı. Top üst direkten auta çıktı. Dakika 80’de Bodrum atağında top kaleci Batuhan’ı geçti ve kaleye gol olarak girmekte olan topa son anda Milas savunması müdahale ederek golü önledi.

Maçın artı dakikalarında oyuna ikinci yarıda giren Fıran kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vurduğu topa kaleci son anda ayak koydu ve topu kornere attı.

Maçın son saniyelerinde Bodrum atağında ceza sahası içinde Murat Milas savunmasının arasında kaldı ve kendini yerde buldu. Orta hakem penaltı atışını gösterdi.

Bodrum adına penaltı atışını Erdoğan kullandı yerden vurdu topu filelerle buluşturdu ve Yeni Milasspor’un umutlarını yıkan beraberlik golünü attı. Maç 1 - 1 beraberlikle sonuçlandı.

Yeni Milasspor aldığı bu beraberlikle puan sayısını 31’e yükseltti. Menteşegücüspor takımı Yatağan karşısında hükmen galip gelince puanlar eşitlenmiş oldu.

Bodrumspor’dan sonra Muğla Play Off’a katılacak ikinci takımı belirlemek tarafsız sahada oynanacak Yeni Milasspor - Menteşegücü maçının sonucuna kalmış oldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis