Son şampiyon galibiyetle başladı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Son şampiyon galibiyetle başladı

Muğla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası SM Mehmet Başpınarlı Halı Saha Futbol Turnuvası Ula Arena Halı Sahası’nda 7 futbol takımının katılımıyla oynanmaya başlandı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvasına Muğla ve ilçelerinin Serbest Muhasebeciler Futbol Takımları katılıyorlar.

Turnuvanın son 2 dönem şampiyonu Milas Serbest Muhasebeciler Futbol Takımı bu yıl ki turnuvaya da güzel bir galibiyetle başladı.

Son Şampiyon Milas Muhasebecileri ilk müsabakalarında rakibi Ortaca Muhasebecileri Futbol Takımını 3 - 0 yenerek turnuvaya da galibiyetle başladılar. Cüneyt’in 2 ve Eray’ın golleri ile maçı 3 - 0 kazandılar. Bugün oynayacakları ikinci maç öncesinde moral kazandılar.

 

Turnuvanın Gol Kralı Cüneyt Turnuvaya Golle Başladı

2015 - 2016 sezonunda düzenlene futbol turnuvasında gol kralı tacını takan ilçemiz takımı muhasebecilerin gol kralı Cüneyt Hafız ilk maçta golünü atarak turnuvada gol krallığında da yine iddialı olduğunu gösterdi.

Kalecilerin korkulu rüyası olan Cüneyt Hafız attığı güzel gollerle geçen sene takımını şampiyonluğa taşıyan bir sporcu olmuştu.

2016 - 2017 sezonu Muhasebeciler Futbol Turnuvasına bu yıl 7 takım katılıyor. Tek grupta puan usulü oynanan grup maçları sonrasında ilk dört takım arasında eleme maçları ile turnuva devem edecek.

Milas, Ortaca, Marmaris, Muğla, Bodrum, Yatağan ve Fethiye takımlarının mücadele ettikleri futbol turnuvasında üçüncü hafta maçları bugün oynanacak.

 

Turnuvada Oynanan

Maçların Sonuçları

Milas: 3

Ortaca: 0

 

Yatağan: 3

Marmaris: 3

 

Muğla: 1

Bodrum: 5

 

Fethiye: 4

Marmaris: 4

 

Yatağan: 0

Muğla: 2

 

Bodrum: 3

Ortaca: 1

 

11 Ekim Çarşamba

Maç Programı

Saat 14.00

Ortaca:

Yatağan:

 

Saat 15.00

Milas:

Bodrum:

 

Saat 16.00

Muğla:

Fethiye:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık