Son Şampiyon Sahada

İlçemiz Milas'ı Masterlar Veteranlar Liginde temsil eden ve 2 şampiyonluk kupasıyla ilçemizi onurlandıran Mor Beyaz renklerin temsilcisi Milasspor Masterlar Futbol Takımı, Antalya Side'de Masterlar Veteranlar Konfederasyonu’nca düzenlenen 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Futbol Şöleni’nde  grubunda ilk maçını 19 Mayıs Çarşamba günü Nıgde 52 Masterlar Takımıyla Saat 21.00 de yapacak.

Son Şampiyon Sahada

10 grupta 37 Master ve Veteran Futbol Takımının mücadele edeceği futbol şampiyonasında  grup birincileri bir üst tura çıkacaklar.

Milasspor Masterlar Futbol Takımı Genel Koordinatörü Erkan İşli ile takımın Teknik Sorumlusu Mehmet Kabak gazetemize yaptıkları açıklamada şampiyonada hedeflerinin önce iyi mücadele, sonrasında da iyi sonuçlar alarak grup birincisi olarak üst tura çıkmak diyerek, “turnuvada mücadele edeceğimiz takımları tanımıyoruz ancak biz kendi gücümüzü biliyoruz” dediler.

Antalya Side'de düzenlenen futbol şampiyonasında A grubunda yer alan Milasspor Masterlar Futbol Takımı grubunda Nığde 51, Ceyhan Veteranlar ve İstanbul Rize Masterlar Futbol Takımlarıyla grup birinciliği için mücadele edecek.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık