Sözlerinde durdular

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Sözlerinde durdular
  • 30 November 2016, Wednesday 6:51

Hakemler: Ümit Kozlu (Denizli),Oğuzhan Kaplan, Ayşe Diğer, Cemal Yurtseven, Olgun Akdoğan, Esat Burak Ergi

Gözlemci: Cengiz Meriç

Milas Belediyespor: Anıl, Tuğberk, Ahmet, Batuhan, Ali, Tugay, Soner,  Akay, Abdulkadir, Halil İbrahim, Ercan, Burak, Berk

Antrenör: Osman Çakıray, Sefa Koşar

Bursa Voleybol: İlhan, Adem, Yağız, Mehmet Özgür, Mehmet Gökçer, Burak, Bekir, Özcan, Gufran Can, Levent, Atakan

Antrenör: Tanju Güçlü

Büyük Erkekler Türkiye İkinci Ligde grubunda oynadığı 4 maçta, 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor deplasmanda aldıkları 3 – 1’lik Fethiye Seydikemer mağlubiyetini Bursa Voleybol Takımını 3 - 0 yenerek telafi ettiler.

Hafta içinde yapılan son antrenmanda kulüp başkanları ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a Bursa Voleybol Takımı ile oynayacakları maçı kazanacakları sözünü veren sporcularımız hafta sonu çıktıkları müsabakada güzel bir oyun sonrası rakipleri Bursa takımını 3 - 0 yenerek verdikleri sözü tuttular.

27 Kasım Pazar günü Milas Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada ilçemiz takımını Milaslı voleybolseverler maçın başından sonuna kadar destekleyerek moral verdiler.

Başkan Tokat’ın da izlediği müsabakanın ilk setinde her iki teknik molaya da üstün giren taraf temsilcimiz oldu.

İlk sette Milas 4, Bursa 3 servis atışından yararlanamadı. 25 – 15’lik bir sayı farkı ile ilk seti alan Milas Belediyespor özellikle savunmada ve hücumda rakibinden daha etkili bir oyun ortaya koydu.

Maçın ikinci setinde Milas 4 Bursa 3 servis atışından yararlanmadı. İlk teknik molaya Bursa 8 - 6 önde girdi. İkinci teknik mola öncesi arayı kapatan temsilcimiz 16 - 14 ikinci teknik molaya önde girdi.

Çekişmeli geçen ikinci set sonrasında özellikle takım kaptanı Anıl’ın, Ahmet’in etkili oyunu ile seti 25 - 20 aldı. Pasörümüz Tuğberk’in iyi pasları ve liberolarımızın da iyi savunmaları sonucunda seti 25 - 20 alan takımımız karşılaşmada 2 - 0 öne geçti.

Maçın üçüncü setinde Milas 5, Bursa 1 servis atışından yararlanmadı. Bu sette daha iyi oynayan konuk takım sporcuları ilk teknik molaya 8 - 6 ve ikinci teknik molaya da 16 - 15 önde girdiler.

İlk iki setin verdiği rahatlama ile maçı hafife alan takımımız ikinci teknik moladan sonra toparlanarak daha iyi oynamaya başladı. Hücumda ve savunmada daha dikkatli ve etkili olan takımımız sporcuları seti 25 - 23 alarak maçı 3 - 0 kazandılar. Özellikle maçın üçüncü setinde ikinci teknik moladan sonra ekibimiz saha içindeki 6 sporcusu maçı kazanmak adına oldukça güzel bir oyun ortaya koydular. Maç içindeki sporcularımızın birbirlerine verdikleri destek yedekte bekleyen sporcularımızın alınan sayılardaki sevinci ve tribünlerin takım sporcularımız verdiği destek maçın en güzel görüntüleriydi.

4 Aralık Pazar günü Antalya’da Manavgat Gençlikspor ile  karşılaşacak olan ilçemiz takımı Milas Belediyespor’u aldıkları galibiyet nedeniyle gazetemiz olarak kutluyoruz. Ligde başarılar diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık