Spor Saati’nde Yeni Milasspor konuşuldu

ÖNDER Spor Haber

Spor Saati’nde Yeni Milasspor konuşuldu

Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Radyo Gözlem Spor Saati’nin 26 Ekim Çarşamba günü konukları Yeni Milasspor Kulübü Futbol Takımı Amigosu Şeker Lakaplı İbrahim Alır ve Milas Medya Spor Muhabiri Milas Dörtyol Gençlikspor ve Erginspor Kulüp Başkanı Sercan Ergin oldular.

Milas’ta sporun konuşulduğu programda sporun her dalı özellikle futbol ve voleybolda yapılan müsabakalar üzerinde yaptıkları tatlı ve renkli konuşmaları ile Spor Saati dinleyicilerini bilgilendiren Amigo Şeker ve Spor Muhabiri Sercan Ergin sporun güzelliği ve renklerin dostluğu konusunda açıklamalar yaptılar.

Milas’ta her spor dalında başarılı sporcular başarılı antrenörler ve başarılı yöneticileri olduğunu vurgulayan Spor Saati konukları Milas’ta tek eksikliğin antrenman sahaları ve spor tesisleri olduğunu belirttiler.

Dörtyol Gençlikspor ve yeni kurulan Erginspor Kulübü’nün başkanlığını yapan Sercan Ergin sporla ve spor muhabirliği ile tanışma hikayesini anlatarak amatör sporun ve sporcuların profesyonel sporculara göre çok daha fazla desteklenmesi gerektiğini dile getirerek özellikle antrenman sahalarının çoğaltılması konusunda yerel yönetimlerden destek beklediklerini söyledi.

İlçemizin Süper Amatör Küme Liginde yıllardır şampiyonluk mücadelesi yapan Yeni Milasspor’un bu sene çok kaliteli bir takım kurduğunu söyleyen Sercan Ergin kendisini Yeni Milasspor Kulübü ile ilgili haber yapmamakla suçlayanlara karşı tepkili olduğunu belirterek “spor muhabiri olarak her spor kulübünün haberini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Kendisinin spor muhabirliği dışında 2 kulübün başkanlığını ve zaman zamanda kulüplerinde yer alan futbol ve voleybol takımlarının çalıştırıcılıklarını yaptığını dile getireni Sercan Ergin, “spor haberi için davet edildiğimiz her yere gidiyoruz” dedi.

Yeni Milasspor Kulübü’nün ilçemizin en büyük kulübü olduğunu vurgulayan Sercan Ergin 2017 - 2018 sezonunda tüm spor kulüplerine spor çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

 

Maçlarımızı Milas’ta izlemek istiyoruz

Yeni Milassspor Amigosu İbrahim Alır, amigoluğun önemli olduğunu belirttiği konuşmasında Yeni Milasspor Kulübü yöneticilerine seslenerek “Bizler her koşulda Yeni Milasspor’un her zaman yanında olduk ve yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Amigo Şeker, Yeni Milasspor Kulübü futbol takımının Muğla Süper Amatör Küme Liginde artık şampiyon olmasını beklediklerini ve istediklerini belirterek “Ören yerine Milas’ta maçlarımızı izlemek istiyoruz” dedi.

Yeni Milassspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen ve yönetim ekibinin geçen sene ve bu seneki çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Amigo Şeker çok zor zamanlarda kulübün yönetimine talip olan yönetim ekibine teşekkür ederek kendilerine destek olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve Yeni Milasspor’a destek olan herkese teşekkür eden Amigo Şeker İbrahim Alır 2017 - 2018 sezonunda ister  Ören’de isterse Milas’ta olsun Sevdamsın Taraftarlar Derneği olarak tribün desteğini Yeni Milasspor Kulübü yönetimine ve sporcularına vereceklerini söyleyerek sözlerini “Şampiyon Yeni Milasspor” diyerek tamamladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık