Sporcular ve aileleri, yönetimle bir araya geldiler

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Sporcular ve aileleri, yönetimle bir araya geldiler

Milas Gençlikspor Kulübü Yönetimi 28 Şubat Çarşamba akşamı, Mylasa 48 Restoran’da altyapısında futbol oynayan tüm sporcuları ve sporcuların aileleriyle bir araya gelerek keyifli bir akşam yaşadılar.

Milas Gençlikspor Kullübü Başkanı Ersin Köksal, gecenin açılış konuşmasını yaparak katılımcı ailelere ve sporcularına hoş geldiniz dedi.

Köksal, konuşması öncesinde Milas Gençlikspor Kulübü yönetiminde görev alan tüm yöneticileri tanıtarak Milas Gençlikspor Kulübünün sporcuları ve aileleriyle birlikte 800 kişilik kocaman bir aile olduğunu söyledi.

Kulüp bünyesinde futbolun dışında faaliyet gösterilen spor branşlarıyla ilgili olarak bilgiler de veren Köksal, kulübün gelirini arttırmak için neler yapılabileceği konusunda sporcu ailelerinden destek istedi. Bu sırada söz alan bazı sporcu yakınları, kulübe gelir sağlanması konusunda önerilerde bulunup “Kulübümüze destek için gereken her çalışmayı yaparız” dediler.

 

“Çocuklarınıza destek olun”

Milas Gençlikspor Kulübü Altyapı Futbol Antrenörlerinden biri olan Ali Akın Çilek, geceye katılan sporcu ailelerine hitaben yaptığı konuşmada, kulüp adına çalışan tüm antrenörlerin ortak hedefinin genç sporculara spor sevgisi kazandırmak ve ailelerine, vatanlarına saygılı kişiler olarak yetişmelerini sağlamak olduğunu belirterek, velilerden çocuklarına destek olmalarını istedi.

 

Teşekkür

Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, gecenin kapanışında yaptığı konuşmada Milas Gençlikspor Kulübünün kulüp gelirleriyle ilgili bilgiler de vererek kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Hedeflerinin başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu söyleyen Köksal, Mylasa 48 İşletmesi sahibi ve Kulüp Yöneticilerinden Şafak Kaya’ya da mekânını sporcular ve ailelerine açtığı için teşekkür etti.

 

Başkan Tokat’a ziyaret

Milas Gençlikspor Kulübü Yöneticileri, geçtiğimiz günler içinde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek hem kulüp çalışmalarıyla hem de Mahallelerarası Futbol Turnuvasıyla ilgili bilgiler verdiler. Başkan Tokat’a bir teşekkür plaketi de veren Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal ve Kulüp Yöneticileri, verdikleri destek ve katkıları nedeniyle Başkan Tokat’a teşekkür ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık