Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Sporcularımızdan alkışlanacak başarı geldi

1 Türkiye Üçüncülüğü, 1 Türkiye Şampiyonluğu kazandılar.

Sporcularımızdan alkışlanacak başarı geldi

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezimizin 2 minik sporcusu, geçtiğimiz hafta içersinde Ankara’da yapılan Güreş Turnuvası’nda Milas’ı temsil ederek 1 Türkiye Şampiyonluğu ve 1 de Türkiye Üçüncülüğü ile Milas’a döndüler.

Antrenörlüğünü Bünyamin Emik’in yaptığı minik sporcularımız 14-16 Haziran tarihleri arasında Ankara’da yapılan U11 ve U12-13 yaş grubu Greko Romen güreş turnuvasında fırtına gibi eserek, elde ettikleri başarılı sonuçlarla Milas’ı gururlandırdılar.

U11 yaş gurubu kategorisinde güreş turnuvasına katılan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi güreşçimiz Hüseyin Batın Aldemir Türkiye Üçüncüsü olurken, aynı turnuvada U12-13 yaş grubunda mindere çıkan Milas Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu öğrencisi Abdulbaki Doğru, Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösterdiler.

Sporcularını Kutladı...

Milaslı iki sporcumuzun elde ettiği başarılarla ilgili olarak antrenörleri Bünyamin Emik yaptığı açıklamada, 2 sporcu ile katıldığımız güreş şampiyonasında 2 önemli derece ve başarı elde eden 2 sporcumuzu kutladığını belirterek “Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim merkezinin güreş sporuna hizmeti başarıyla sürmektedir” dedi.

Milas’ın güreş sporunda isminin başarıyla duyurulması için gereken çalışmaların yapıldığını vurgulayan antrenör Bünyamin Emik, Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’ndeki güreş sporcuları ile yaz tatili döneminde de antrenmanlara devam edeceklerini söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis