Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Sporun hizmetine girmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Kaderine terk edilen Milas Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Halı Sahası ile ilgili olarak Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal gazetemize bir açıklama yaparak, halı sahanın yeniden sporun hizmetine girmesi için gerekli olan büteçenin  Milas Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği’nden tedarik edilmesinin mümkün olmadığını belirterek, sahanın yeniden yapılması için gerekli olan 150-200 bin liralık bir maliyetin mevcut olanaklarla sağlanmasının da imkansız olduğunu söyledi.

Sporun hizmetine girmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Halı sahanın zemin değişikliği, tellerin onarılması, kalelerin düzenlenmesi ve tribün ihtiyaçları için gereken maliyet için Spor Loto İdaresine durumu aktardıklarını söyledi.
Konu ile ilgili olarak AKP Milletvekili Yavuz Demir’e de bilgi verdiklerini belirten Milli Eğitim Müdürü İsa Bal,  “Bize söylenen Muğla’nın bazı diğer ilçelerine de önemli spor yatırımları yapıldığı  ve bu nedenle  Milas’taki bu sıkıntının ilerleyen zamanlarda tekrar gündeme alınacağı ve konun takipçisi olunacağıydı. Sayın Milletvekilimiz Yavuz Demir Milas’ın 3 güzide spor kulübüne yapılan maddi destekler olduğunu bizlere belirtti. Ayrıca Şehit Murat İnci Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun yapımı için Spor Loto Teşkilatından 500 bin liralık maddi destek alındığını da söyledi  Milas’a spor yatırımlarının ilerleyen zamanlarda yine devam edeceğini, ancak şu an için hemen bir ödenek çıkartılarak bu sahanın yapılması imkanın olmadığını da dile getirdi.
Milas’ın sporda başarısı her geçen gün artıyor
Sporda başarının temelinde spor tesisleri olduğunu vurgulayan Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, “Bütçe olarak ilçemizi aşan bu sahanın yeniden sporun hizmetinde olabilmesini bizler de çok istiyoruz; hem öğrencilerimiz hem de  sporu seven bizler de bir an önce bu sıkıntının giderilmesini bekliyoruz. Mevzuat gereği Halı Sahaların işletilmesi konusunda prosedür farklı işliyor, ancak günlük, haftalık veya aylık işletmeye sahayı verebiliyoruz.
Yoksa bu sahanın yapılması ile ilgili özel kişilerden farklı talepler aldık ancak  yasalar bu şekilde, şu an için sahanın işletilmesine olanak vermediği için bu sıkıntının çözümü de umut ediyorum ki ilerleyen zamanlarda çözülecektir” dedi.
Milas’ın spordaki başarısının her geçen gün arttığını da vurgulayan Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal Milas sporu için Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık