Süper Amatör 10 takımla hafta sonu başlıyor

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Süper Amatör 10 takımla hafta sonu başlıyor

2016 - 2017 sezonu Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nin ilk hafta karşılaşmaları 30 Ekim Pazar oynanacak… 10 takım ligde mücadele edecek…

Süper Amatör Ligi bu hafta sonu oynanacak olan karşılaşmalar ile başlıyor. Ölüdeniz Belediyespor’un lig başlamadan ligden çekilmesi ile ligdeki takım sayısı 10’a düştü. Yeni Milasspor, 30 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ölüdeniz maçında rakip takımın ligden çekilmesi üzerine haftayı resmi mücadele etmeden kapatacak. Fakat ilçemiz ekibi hafta sonunu özel bir karşılaşma ile geçirecek.

2016 - 2017 sezonunda yeni Teknik Sorumlusu Ahmet Saray ile lig karşılaşmalarına hazırlanan ilçemiz ekibi Yeni Milasspor bugüne kadar 4 hazırlık maçı oynadı.

Ören Stadyumunda oynadığı ilk 3 hazırlık maçında önce Birinci Amatör Küme Takımı Bafa Belediye Zeytinspor ile karşılaşan Yeni Milasspor sahadan 5 - 0 galibiyetle ayrıldı.

İkinci karşılaşmasını Aydın Süper Amatör Küme takımlarından biri olan Kuşadası Gençlikspor ile yapan ilçemiz ekibi sahadan yine 2 - 1 galibiyetle ayrıldı.

Ören’de oynanan üçüncü hazırlık maçında Aydın BAL Ligi takımlarından Çine Madranspor ile karşılaşan Yeni Milasspor sahadan 1 - 0 yenik ayrıldı.

 

Son hazırlık maçını

kazandılar

2016 - 2017 sezonunda Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi yapacak olan Yeni Milasspor 22 Ekim Cumartesi günü Bodrum Turgutreisspor ile Turgutreis’te oynadığı hazırlık karşılaşmasını Hasan Özkan, Bahri Güzel ve Mahmut Ermaşa’nın golleri ile 3 - 1 kazandı.

2016 - 2017 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde oynayacağı lig maçlarını Ören Stadyumunda yapacak olan ilçemiz takımı Yeni Milasspor’dan geçen haftalar içerisinde Ahmet Özşahinler, Ümit Koz, Semih Can Solmaz, Engincan Lök ve sakatlığı nedeniyle Din Muhammet takımdan ayrılmışlardı.

2016 - 2017 sezonunda Yeni Milasspor kadrosunda yer alan Kırgız futbolcu Abai ile tekrar anlaşan Yeni Milasspor iyi ve başarılı bir sezon geçirmek ve maddi anlamda sıkıntılarını azaltabilmek adına düzenlediği 2 Fiat Egea Otomobil çekilişini 28 Ekim Cuma günü Milas Stadyumunda yapacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık